- 18 Kasım 2019
- 227
- 98
- 48
Evet devlette randevu aldıgımız doktora muayene olmak gercekten cok zor ama bizim sormamızın sebebi siz o doktordan memnun kaldıgınız için onu arastırmak istedik. Cunkü devlette ilgilenen doktor bulmak zor. Anca tavsiyeyken gidiyoruz. Geçmiş olsun.umarım sizin gibi bizde güzel bir deneyim yaşarızArkadaşlar doktor adı sormuşsunuz. Asistan doktora muayene oldum büyük ihtimalle. Aynı asistana denk gelmeniz imkansız gibi bir şey zaten. Neden aşağıda Türkiye de ilk defa hastaneye gideceklermiş gibi davranıyorlar anlamadımyapacağınız tek şey bir jinekoloji veya ürojinekoloji bölümüne gidip muayene olmak. Aldığınızı doktora zaten denk gelmiceksiniz devlette çok zor
Çok teşekkür ederim umarımEvet devlette randevu aldıgımız doktora muayene olmak gercekten cok zor ama bizim sormamızın sebebi siz o doktordan memnun kaldıgınız için onu arastırmak istedik. Cunkü devlette ilgilenen doktor bulmak zor. Anca tavsiyeyken gidiyoruz. Geçmiş olsun.umarım sizin gibi bizde güzel bir deneyim yaşarız
Evet benmde doktorum oydu fisun adini unuttum bayandi sonra o ameliyata gitti dediler genc erkek doktor vardi onun yerindeFisun vuralmış. Ama zaten devlet hastanelerinde aynı doktoru randevularda görmeniz çok zor kendisi validebağ da genellikle. Merkez binasına da geçebiliyor ona göre randevu açıyorlar. Yakaladığınız doktora gitmek daha mantıklı.
Bilgileri paylaştiğınız için çok teşekkürler ama bence şaşırdığımız şey bu ameliyatin devlette yapılması ve memnun kalinması yani kendi adıma konuşayım en azından beni heyecanlandıran buyduArkadaşlar doktor adı sormuşsunuz. Asistan doktora muayene oldum büyük ihtimalle. Aynı asistana denk gelmeniz imkansız gibi bir şey zaten. Neden aşağıda Türkiye de ilk defa hastaneye gideceklermiş gibi davranıyorlar anlamadımyapacağınız tek şey bir jinekoloji veya ürojinekoloji bölümüne gidip muayene olmak. Aldığınızı doktora zaten denk gelmiceksiniz devlette çok zor
Şimdi durumunuz nasil memnun musunuz?Çok teşekkür ederim umarım
Rica ederim evet haklısınız ama ben bu tarz ameliyatlarda devlet hastanelerine daha çok güveniyorum sonuçta özeldekiler doktor mu bir yerden kovuldu mu bilemiyoruz burun estetiğimi bile devlette oldum ben :)Bilgileri paylaştiğınız için çok teşekkürler ama bence şaşırdığımız şey bu ameliyatin devlette yapılması ve memnun kalinması yani kendi adıma konuşayım en azından beni heyecanlandıran buydu
Şimdi durumunuz nasil memnun musunuz?
Sizin adınıza çok sevindim, burun estetiğini nerede oldunuz acaba?Rica ederim evet haklısınız ama ben bu tarz ameliyatlarda devlet hastanelerine daha çok güveniyorum sonuçta özeldekiler doktor mu bir yerden kovuldu mu bilemiyoruz burun estetiğimi bile devlette oldum ben :)
Sakıncası yoksa burun forografinızı atabilir misiniz ben de düşünüyorum daSancaktepe ilhan varank hastanesi
Bende özgür kartala ameliyat olmayı düşünüyorum bana da örnek resim atabilir misiniz acaba45.000 60.000 bin arasi cerrahi agirliga gore degisiyor isterseniz attigi gorsellerden bi kc tane atarim
Merhaba ameliyat oldunuz mu? Bende düşünüyorum ama kararsız kaldımBende özgür kartala ameliyat olmayı düşünüyorum bana da örnek resim atabilir misiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?