merhaba sevgili anneler.. ben eylül 20den bu yana ücretsız izindeyim. gecen gün gözlerim agrıdıgı ıcın özel bir göz hastanesıne gıttım ve muayene olamadım, cunku kayıtlı görünmüyordum. ögretmenım, esim de baska bır kurumda memur, fakat onun üstünede görünmedım sistemde. sasırıp kaldık. bıraz arastırdık ve şok, aylardır saglık primim ödenmedıgım için sosyal guvencem olmadan yasamısım, ve calısmadıgım ıcın aile yardımı alma hakkımız varmıs. tabı artık yok cunku gerıye dönuk ödeme cogunlukla yapılmıyormus. esım kendı mal mudurluguyle konustugunda onlar ilçe milli eğitimde bir hata oldugunu söylemısler.
sonuc ıtıbariyle, bu saglık olayında bız olayın ustune gıtmedık, cunku 10 gun sonra bıtıyor iznim. sorun nerde bılmıyorum, ama bildirim yapılması gerekıyormus kurumlardan birine eşinin üstüne görünmek için. bu arada geçerlı bir mazeretle ücretsız izne ayrılan memurunun saglık güvencesını dondurmak cok acımasızlık, devletı kınıyorum... iyiki kaza maza gecirmemısım bu sürecte..
aile yardımı içinse mutlaka basvurun. bizim için cok gec ama sizinle paylaşmak istedim. bebegınızle keyıflı vakıt gecırmenız dileğiyle...
sonuc ıtıbariyle, bu saglık olayında bız olayın ustune gıtmedık, cunku 10 gun sonra bıtıyor iznim. sorun nerde bılmıyorum, ama bildirim yapılması gerekıyormus kurumlardan birine eşinin üstüne görünmek için. bu arada geçerlı bir mazeretle ücretsız izne ayrılan memurunun saglık güvencesını dondurmak cok acımasızlık, devletı kınıyorum... iyiki kaza maza gecirmemısım bu sürecte..
aile yardımı içinse mutlaka basvurun. bizim için cok gec ama sizinle paylaşmak istedim. bebegınızle keyıflı vakıt gecırmenız dileğiyle...