• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ücretsiz gebelik kursu

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
42
İstanbul
kıslar merhaba daha onceden boyle bırsey duymustum bılgısı olan varmı acaba nereye basvurabılırım evdede çok sıkılıyorum

saglık ocaklarında veriliyorda muhtarlık binalarında yada..
sen biraz büyüt bebeği bence evde sıkılıcaksın ama daha çok erken

gulencimm, kiz seninkinin cinsiyeti belli olmus galiba pipi mipi yazmissin :)) Masallah erkenden ogrenmissin,nasil ogrendin kiz bu kadar erken .. ??

Naz ne SIKILMASI kizzz... ne guzel bebisini buyut otur evinde ne isin var kursta filan :)) Saka canim.. neden SIKILIYORSUN,yoksa hormonlardanmi etkileniyorsun, bak cik gez toz hamis kiyafetlerine bak,bebis kiyafetlerine bak almasanda bak iste iyi geliyor .. Arada bendede oluyor depresif durumlar,herkese sinir oluyorum meselaa,herkes anlayissiz gibi kaynanamgile kafayi sardim hele,onlarin her hareketi batiyor delleniyorummmm.. :bbo: Ama kendimi pozitif yonlendirmeye calisiyorum,kendimi disari atiyorum geziyorum.

sorma cnımya bende acayıp sınırlıyım hersey batıyor gozume dısarı cıkıncada sıcaktan fenalasıyorum napıcam bılmıyorum

Back