Doğuma Hazırlık Ücretsiz fotoğraf çekimi için buyurun :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fotograftutkudur

Çocuk Gelişimci ve Doğum fotoğrafçısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
29
4
Merhaba ben fotoğrafçılığa ilgi duyuyorum ve arkadaşlarım tarafından sürekli kişisel çekim için teklifler alıyorum:KK19: fakat ben doğum bebek hamile ve çocuk fotoğrafı çekimine yönelmek istiyorum bir portfolyo oluşturmam ve deneyim açısından fotoğraf çekimini ücretsiz uygulayacağım.
Örneğin: aylık olduğuna dair mesela veya doğum veya hamileyken çekilmiş fotoğraflarınız olsun istiyorsanız İstanbuldayım çekim için ve sorular için bana ulaşın. :KK55::emir_bebek::anneadayı:
Not: fotoğraflar basılmış şekilde (basım ücreti dahil değildir) veya cd nin içinde teslim edilebilir.

Son düzenleme:
iki seçenek bulunmakta
1.seçenek Çekilmiş fotoğrafları Cd ile teslim ediyorum dilediğiniz kadar büyüklükte veya sayıda istediğiniz yerden çıktısını alıyorsunuz.
2.seçenek ise
fotoğrafların çıktısını belli boyutlarda ben alıp elden teslim ediyorum. Albümsüz olarak. :)
Albüm vs tamamen ücretsiz mi? Bebek fotoğrafları için
:KK25:

Daha önce hiç Çekim yaptınız mı doğuma girip

Daha once doguma girmedim fakat cocuk gelisimciyim:KK54: doguma girme ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok portföy oluşturmak istediğim için çekimlerimi ucretsiz yapıyorum ozellikle detay cekimlerinde pozlama yaptirmada aci yakalamada kendime guveniyorum :anneadayı:

Merhaba ben fotoğrafçılığa ilgi duyuyorum ve arkadaşlarım tarafından sürekli kişisel çekim için teklifler alıyorum:KK19: fakat ben doğum bebek hamile ve çocuk fotoğrafı çekimine yönelmek istiyorum bir portfolyo oluşturmam ve deneyim açısından fotoğraf çekimini ücretsiz uygulayacağım.
Örneğin: aylık olduğuna dair mesela veya doğum veya hamileyken çekilmiş fotoğraflarınız olsun istiyorsanız İstanbuldayım çekim için ve sorular için bana ulaşın. :KK55::emir_bebek::anneadayı:
Not: fotoğraflar basılmış şekilde (basım ücreti dahil değildir) veya cd nin içinde teslim edilebilir.

merhabalar,

bizim böyle bir düşüncemiz var,
daha detaylı bilgi verebilir misiniz

merhabalar,

bizim böyle bir düşüncemiz var,
daha detaylı bilgi verebilir misiniz

Merhaba dogum zamaniniz onemli ogrenci oldugumdan. Tarihiniz belli ise yardimci olabilirim. Dogum esnasi, dogum sonrasi odada karsilasma anlarinizi fotograflayip mail veya cd yoluyla teslim gerceklestiriyoruz :)

Merhaba dogum zamaniniz onemli ogrenci oldugumdan. Tarihiniz belli ise yardimci olabilirim. Dogum esnasi, dogum sonrasi odada karsilasma anlarinizi fotograflayip mail veya cd yoluyla teslim gerceklestiriyoruz :)

doğum zamanımızı bilmiyoruz ki :) 40 hafta 19 nisanda bitiyor. ama doktor bugün 39 da da gelebileceğini söyledi. pozisyona girmiş çünkü :) anadolu yakası sizin için uygun mu peki?

doğum zamanımızı bilmiyoruz ki :) 40 hafta 19 nisanda bitiyor. ama doktor bugün 39 da da gelebileceğini söyledi. pozisyona girmiş çünkü :) anadolu yakası sizin için uygun mu peki?

Portfoy icin anlasmalarimi bir kac anne ile gerceklestirdim. Nisan ayi itibari ile ucretli cekim gerceklestiriyor olacgim, cok uygun fiyata sizlere cekim yapabilirim, cektigim fotograflari ornek olarak bu konuda gorebilirsiniz :KK54:

ücret ne olacak ve örneklere nereden ulaşabilirim?

• Martin sonunda fotoğraf örneklerini bu sayfadan paylaşacağım :) ,
  • Fiyata dahil olanlar; isteğe göre doğum esnası, doğum sonrası odada anne-baba ile ilk buluşma anları, klasik pozlama, standart 20,25 adet fotoğraf ile profesyonel albüme basılmış halde 450 tl dir. (saatlik değildir, tüm işin toplamıdır):anneadayı:

X