Ücretsiz Düğün Hikayesi Çekimi

kurtcuk

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
84
6
298
Merhabalar arkadaşlar. Düğün hazırlıklarının ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Hepimiz bu yollardan geçtik. Eşimle kendimize ait fotoğraf atölyemiz var. İkimizde fotoğraf çekimleri yapıyoruz. Kasım Ayı ikimizinde doğum gününün olduğu ay. Eşim 8 ben 18 Kasım doğumluyuz. Düşündük doğum günümüzde hep hediye almayalım bir tane de biz verelim dedik. Kasım ayında şanslı bir çiftimize düğün hikayesi çekimi hediye edeceğiz. Bunun için facebook sayfama üye olup isim soy isim ve iletişim adresinizi mesaj bırakmanız yeterli. Mesaj sırasına göre bir numara verip kura çekeceğiz. Şanslı çift bizden çekim hediyesi kazanacak. İstanbul'da yaşadığımız için çekim hediyesi sadece bu şehir için geçerlidir. Herkese şimdiden mutluluklar. Kasımda bebek yapmayı unutmayın. Kasım çocukları artsın.

degısık ve güzel bı fıkır olmuş ama maalesef dugun tarıhım bıle bellı degıl :26:

degısık ve güzel bı fıkır olmuş ama maalesef dugun tarıhım bıle bellı degıl :26:

üzülme canım eminim seninki de güzel bir tarihe denk gelir ve böyle güzel hediyeler olur. Şimdiden mutluluklar dilerim. Eşimle biz Kasım ayını çok seviyoruz yaratan Rabbim birbirimiz için bizi bu ay yaratmış

amin canm ınsallah . ıste bende sımdıden ufak tefek araştırmalar yapıyorm ne güzel cnm ınsallah sevgınız her gecen gun daha da artar

umarım daha sonuçlandırmamıssınzdır çünkü ben çok isterim. kasım ayı bizim için de çok özel. geçen sene kasım ayında hatta 18 kasımda sevgili olduk şimdi 23 kasımda evleniyoruz. ne yapmam gerekiyo :)

18 kasım benim doğum günüm yapman gereken bizim facebook sayfamızı beğenmek özelden mesaj atabilirsen sayfa linki vereceğim sanırım buraya yazmak yazsak. Sayfayı beğenip iletişim bilgilerini ve düğün tarihini girmen yeterli. Şimdiden mutluluklar.

Kızlar bizim facebook sayfamızı beğenerek iletişim bilgilerinizi yollamanız yeterli bu arada küçük bir not iletmeliyim kazanan arkadaşların düğün gününe ben fotoğraf dersleri de veriyorum ve İstanbul dışı uygulama atölyelerim var o tarihler rastlar ise bir hafta önce yada bir hafta sonra çekimi gerçekleştirebiliriz. Eğer kazanan kişi kabul etmez ise yedekteki bir arkadaş kazanmış olacak.

Bizim 10 kasımda nişanımız olacak böyle bi yardıma ihtiyacimiz var aslinda :)

Arkadaşım nişan için sana çekim yapacağım ama 10 kasımda il dışında atölyem var. Eğer haftaiçi bir gün olursa bana ulaş ücretsi bir saatlik çekim benden sana nişan hediyesi: Öpüyorum tebrik ediyorum.

Arkadaşım düğünün için sana ücretsiz çekim yapacağım diğer arkadaşında nişanını ama sizlerin tarihlerinde benim atölyelerim var. Haftaiçi düğünden önce veya sonra olursa benden sana düğüm çekimi hediye... Eğer tamam dersen benimle irtibata geç. Bir saatimi sana ayırayım öpüyorum mutluluklar diliyorum

Ben de kasımda aşk başkadır hayaliyle yıllarca kasımda evlenmeyi hayal etmiştim. Ve 23 kasımda nikahım var. Ancak evlilik için çektiğimiz kredi tükendiği için fotoğraf çekimi yaptıramayacağız. Size özelden nasıl ulaşacağımı bilemiyorum. Acaba bana face linkinizi mesaj atabilir misiniz?

Yaa bende bende bizim de 30 kasım da nişanımız olucak herbişeyimle:)) dış mekan çekimi istiyorum özellikle ama diğer arkadaşlar gibi bizde maddi yönden sıkıntı içerisindeyiz( geç mi kaldım ben (

Arkadaşlar hepinize yardımcı olmak isterim ama diğer iki arkadaşa söz verdim ancak onlardan birini çekeceğim malum ben hayatımı bu işi yaparak kazanıyorum herkese ücretsiz çekim yaparsam benimde birilerinin yardımına ihtiyacım olur. Sizlere minik ücretlerle yardımcı olabilirim ancak. Şimdiden tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…