- Konu Sahibi zzeynepp943
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben son birkaç yıldır fotoğrafçılıkla ilgileniyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Portfolyo oluşturmak için ücretsiz nişan, düğün ve bebek çekimleri yapıyorum.Eğer özel gününüze ortak olmamı isterseniz sizinle harika bir çekim gerçekleştirebiliriz.Bir fotoğrafçı tutmuş olsanız bile gelip farklı açılardan fotoğraflayabilirim.
Düşünen olursa mesaj ile iletişime geçebilir.
ben aile çekimi yaptırmak istiyorum bebeğim bir yaşında mümkün müdür acaba
Neden olmasın çok isterim,neredesiniz acaba?
istanbul da yaşıyoruz özelden mail adresinizi atarsanız iletişime geçebilirz
merhaba düğünüm var 5 ekimde müsaitliginiz.nedir? istanbul aksarayda olacak kısmetse
Profil resminiz neden Özge Hanım'ın fotoğrafı...?
Madem bu işi meslek edinmek istiyorsunuz biraz özgün olmanız gerekmez mi?
Örnek alabilirsiniz ama resmini kullanmanızı hoş karşılamadım açıkçası
Bir kişiden de böyle bir soru gelmiş,haklısınız kusura bakmayın,üye olurken onun fotoğrafını kullanmıştıım ve kendisine ait olduğunu bilmiyordum ki yine de yapmamam gerekirdi.Kesinlikle bir artniyetim yoktu.Açıkçası daha sonra da değiştirmeyi unutmuşum,değiştirdim :107:
Özel mesaj atarsanız sevinirim
Merhabar.istanbul anadolu yakasindayim.20 ekmde dugunum.iletisime gecdbilirmiyiz
yaaa bende cok ısterdım sızle ıletısıme gecmek fotograf cekınmeye cok meraklıyım fakat ıstanbuldaymıssınızMerhabalar,20 Ekimde müsaitim ancak özel mesaj atamıyorum henüz yeni üye olduğum için,özelden yazarsanız çok sevinirim :)
yaaa bende cok ısterdım sızle ıletısıme gecmek fotograf cekınmeye cok meraklıyım fakat ıstanbuldaymıssınızben ankara
Bende çlok isterdim ama istanbuldayım malesef,bakarsınız ileride Ankaraya da gelirim kısmet olursa o zaman yaparız bir çekim :)
Siz özelden mesaj atarsanız sevinirim,ben henüz mesaj atamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?