Ücretsiz dış mekan çekimi.

zzeynepp943

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
25
0
611
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben son birkaç yıldır fotoğrafçılıkla ilgileniyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Portfolyo oluşturmak için ücretsiz nişan, düğün ve bebek çekimleri yapıyorum.Eğer özel gününüze ortak olmamı isterseniz sizinle harika bir çekim gerçekleştirebiliriz.Bir fotoğrafçı tutmuş olsanız bile gelip farklı açılardan fotoğraflayabilirim.
Düşünen olursa mesaj ile iletişime geçebilir.

Daha önce düğün çekimi yaptım ve fotoğraflarını teslim ettiğim çiftler çok memnun kaldılar,sizlerinde güzel anılarınıza şahit olmak isterim :)

Son düzenleme:

hangi il desiniz ????

Profilde Özge Dinsel 'in fotoğrafını kullanacağınıza kendinizin fotoğrafını koysaydınız daha inandırıcı olurdu aslında.

Profil resminiz neden Özge Hanım'ın fotoğrafı...?
Madem bu işi meslek edinmek istiyorsunuz biraz özgün olmanız gerekmez mi?
Örnek alabilirsiniz ama resmini kullanmanızı hoş karşılamadım açıkçası

Bir kişiden de böyle bir soru gelmiş,haklısınız kusura bakmayın,üye olurken onun fotoğrafını kullanmıştıım ve kendisine ait olduğunu bilmiyordum ki yine de yapmamam gerekirdi.Kesinlikle bir artniyetim yoktu.Açıkçası daha sonra da değiştirmeyi unutmuşum,değiştirdim :107:

Son düzenleme:

Anlayışınız ve eleştiriye açık olmanızı takdir ettim.
Art niyetiniz olmadığı açık, eğer öyle bişey olsaydı ücretsiz çekim işine girmezdiniz
Özge Hanım'ın emeği kendine seninki kendine Ayrıca onu örnek almanı isterim, mesleğinde beğendiğim hanımlardan biridir, başarılar dilerim sana da ...

23 Kasım'da nikahım var ama Kocaeli'de yaşıyorum. Yol masraflarınızı üstlenirsek bizim resimlerimizi çeker misiniz acaba? Nasıl ulaşabilirim size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…