Merhaba ben önlisans işletme yönetimi mezunuyum aciktan devam ediyorum. Almanca öğretmenligi terkim. Bikac yerde calistim giyim magazalarinda satis danismani kasiyerlik hatta 24 yasimda mağaza müdürü oldum.Sonrasinda ayrildim tabi.Muhasebede kendimi geliştirmek istiyorum acikcasi ileriki yaslarda da devam edebilecegim bir mesleğim olsun istiyorum.
Bursada yasiyorum ve tek vesait gidebilecegim bir is bulamadim. Kariyer netten cok basvurum oldu ama geri dönüş yuzde 40 oraninda.
Bugun yetiştirilmek uzere muhasebeci arayan bir smmm burosuna görüşmeye gittim.Giristeki bayanlar pek yardimci olmaya calismasa da mali musavir odasina cagirdi ve yarim saate yakin gorusmemiz oldu.
Dedigi sey su kendini gelistirmek ve meslek edinmek istiyorsan buyur gel ama ucret beklentin cok olmasin. Sen benim ogrencim olucaksin burda calisirken belli bir cevre ediniceksin belki yeni firsatlar ediniceksin evde oturmandansa gel meslek ogren derim dedi ama ucret vermeyecek buyuk ihtimal yada cok cuzi miktar. Ne yapmaliyim meslek edinmek icin deger mi yasim 28.