Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar arkadaşlar. Resimdeki beşiği ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. Bi yakınımız vermişti bize ama park yatak aldık sonradan kullanmadık onu. Alt tarafında bi kırık var sadece bilginiz olsun,ama Sorun yaratmıyor. Yapıştırıcı ile yapıştırılırsa daha sağlam olur bence, demonte hale getirdiğim için bişey yapmadım o kısma. İsteyen varsa vereceğim, yer: Bursa
Merhabalar ilk öncelikle iyi niyetinizden dolayı sizi tebrik ediyorum eğer beşiğiniz hala kimseyi verilmediyse ben kızım için almak isterim sizde uygun görürseniz çok sevinirim şmdiden tşk ederim
Merhabalar ilk öncelikle iyi niyetinizden dolayı sizi tebrik ediyorum eğer beşiğiniz hala kimseyi verilmediyse ben kızım için almak isterim sizde uygun görürseniz çok sevinirim şmdiden tşk ederim