• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ücretsiz beşik 0-6 ay

Xykoordination

Evet...ben... (:
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
305
203
103
image.jpeg
Merhabalar arkadaşlar. Resimdeki beşiği ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. Bi yakınımız vermişti bize ama park yatak aldık sonradan kullanmadık onu. Alt tarafında bi kırık var sadece bilginiz olsun,ama Sorun yaratmıyor. Yapıştırıcı ile yapıştırılırsa daha sağlam olur bence, demonte hale getirdiğim için bişey yapmadım o kısma. İsteyen varsa vereceğim, yer: Bursa

Merhabalar ilk öncelikle iyi niyetinizden dolayı sizi tebrik ediyorum eğer beşiğiniz hala kimseyi verilmediyse ben kızım için almak isterim sizde uygun görürseniz çok sevinirim şmdiden tşk ederim

Merhabalar ilk öncelikle iyi niyetinizden dolayı sizi tebrik ediyorum eğer beşiğiniz hala kimseyi verilmediyse ben kızım için almak isterim sizde uygun görürseniz çok sevinirim şmdiden tşk ederim
Maalesef :KK43: biri alıcı çıktı daha almadı ama o almazsa da başka birine söz verdim, üzgünüm:( konuyu kapatmak için yazdım ama kapanmamış meğer :KK56:

Back