Keske ankarada da oyle bisey olsaydi, yada var biz bilmiyoruz..Kızlar özellikle maddi durumu olmayanlar ve İstanbul'da olanlar Zeynep Kamil çocuk ve doğum hastanesinde ücretsiz Ayrıntılı ultrason çekiyorlar biraz zor randevu alıyorsunuz ama uğraştığına değer bence
Ucretsiz olmasi cok iyi. Peki nerde zeynep kamil ben istanbulun yabancisiyimda esimin görev nedeniyle buraya tasindik. Yardimci olursaniz cok sevinirimevet ben de ayrıntılı ultrasonu orda yaptırdım. biraz ilgisiz davranıyorlar ama o kadar parayı vermektense ücretsiz yaptırınca insan buna da şükür diyor. yalnız eşinizi içeri almıyorlar orda duyunca şok olmayın
Avrupa yakasinda oturuyoruz tatlm Silivri'dezeynep kamil üsküdarda canım. sen anadolu yakasında mı yoksa avrupa yakasında mısın
Anladim tatlm cok tesekkur ederimo zaman boğaz köprüsünden geçtiğinizde sağdan üsküdara giriş var o yolu bulduğunuzda her tabela zeynep kamili gösteriyor zaten. biz de ilk kez gittik çerkezköyden. çok rahat bulduk hiç zorlanmadık. inşallah siz de zorlanmazsınız. tabelalar çok yardımcı oluyor. istersen eşinle internetten yol tarifine de bakabilirsin.
rica ederim yine merak ettiğin bişey olursa sorabilirsinAnladim tatlm cok tesekkur ederim
Tamam bitanemrica ederim yine merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin
Cnm randevuyu gece tam 12 de Alman Lazım bi DK bile geçse anında doluyor randevu sistem vermiyor o Yüzden gece 12 ye denk getir arama ssatiniRandevuyu nasıl aldın
Her saat ve dakikayı denedim ikili test için alamadım ben
Biz Zeynep kamilde direk test için aldık ama baska hastanelerde önce doktora görünüyorsun galibaBende bu devlet hastanelerinde test icin randevu alimini merak ediyorum kadin doguma alip onlar mi yapiyor yoksa direkt test icin mi aliniyor .
Nerden aldın peki?Biz Zeynep kamilde direk test için aldık ama baska hastanelerde önce doktora görünüyorsun galiba
Ben muayene için randevu aldığımda doktor direkt ikili testi de yaptı , aynı gün kan da verdim,hiç ikili test için ayrı bir randevu almadım ,yalnız Detaylı ultrason için randevu gerekiyor,onu zorlayacağım yoksa özeller çok PahalıNerden aldın peki?