Bebek İkinci El Ücretsiz 2. El kız bebek kıyafetleri

çok iyi bir davranış herkeze örnek olsun inşallah kıyafetleri bende çook beğendim ama geç kaldım sanırım bende almak isterdim özellikle pembe montu çok beğendim bende kızıma ucuz bulursam kışlık mont almak istiyorum neyse kısmet değilmiş bende kızıma küçük gelen kıyafetleri ileride vermek isterim kızım 6 aylık şimdi

Son düzenleme:
arkadaslar tekrar kuculmus giyilebilir cocuk kiyafetleri paylasim yapmak isteyen varsa 6 aya kadarkiz cocuk ben verebilirim 4 yasa kadar olan kiz cocuk kiyafetlerini de alabilirim

arkadaslar tekrar kuculmus giyilebilir cocuk kiyafetleri paylasim yapmak isteyen varsa 6 aya kadarkiz cocuk ben verebilirim 4 yasa kadar olan kiz cocuk kiyafetlerini de alabilirim

Merhabalar..
Suan 4 aylik ikiz bebekleri olan, durumu olmayan, esi calismayan bir arkadas varmis. Burada baska bir arkadas bahsetmisti. Ben de kizimin kuculenlerinden ona gonderdim. Eger gondermek istiyorsaniz adres bilgileri elimde mevcut. Arkadsla irtibata gecip haber verebilirim size..

tabiki cok sevimirim benim bir 6 aylik bi 3 yasinda kizim var kucugunkileri secip gonderebilirim sizin bebis kac yasinda

kiyafetleri birbirimize yardimci olmak adina paylasicaz saatilik degil yani :) hepimiz biliyoruz ki cocuklar hemen buyuyorlar bu yuzden karsi odemeli kargoyla paylasabiliriz

sizinde kizini allah bagislasin resimde gorunen galiba cok tatli maasaallah ben ayarlama yaptigimda size bildireyim adresei alayim birde siz kanguru kullandinizmi

sizinde kizini allah bagislasin resimde gorunen galiba cok tatli maasaallah ben ayarlama yaptigimda size bildireyim adresei alayim birde siz kanguru kullandinizmi
Amin, cumlemizin.
Evet profildeki kizim:)
Tmm o zmn siz ayarlayin ben adresi gonderir arkadasa hbr veririm. Cok arastirdim. kanguru zararli diye kullanmadim.
Sling aldim ama onda da kizim durmadi :)

bende almayi dusunuyorum da durmaz bosyere alirim diye almadim :) ama iki cocuk bir yere cikmakta baya zor oluyor

Denemeden almayin..
Ben kizimi icine sokarak deneyerek aldim.
Cok buyuk rahatlik ama cocugun icinde durmasi zor oluyo. İkinci cocugum olursa cift yonlu kanguru alicam ama insaAllah.. Disa donuk olunca duruyorlar genelde :)
İki cocukla cok zoorr..ben kizimla bile zorlaniyorum..

Back