Bebek İkinci El Ücretsiz 2. El kız bebek kıyafetleri

didemss25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.484
2
158
41
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
kızımın çogunlukla kışlık 6 aya kadar giyilebilecek olan kıyafetlerini ihtiyaç sahibi olan arkadaşlara kargo ücreti karşılığında vermek istiyorum.
İsteyen olursa özelden adres bilgilerini hangi kıyafetleri istediğni yazabilir..
$1.jpg$24.jpg$20.jpg$8.jpg$7.jpg$19.jpg$6.jpg$5.jpg$4.jpg$3.jpg$2.jpg$25.jpg
kırmızı jile elbise 68-74 beden diğerleri 68 e kadar

$11.jpg$9.jpg$12.jpg$13.jpg$14.jpg$15.jpg$23.jpg$26.jpg
doğumdan itibaren giydirilebilir badiler
uzun kollu olanlar daha büyük
pijama altlarıda 3 aya kadar giydirilebilir
havlu chicco markadır gayet temizdir

Son düzenleme:
bide su uyku tulumu var
kızıma ustten buyuk gelsede bacakları uzun oldugu ıcın ıcıne sıgamadı :1: hiç kullanamadık
74 beden etiketi var
$16.jpg

merhabalar bende yenı hamıleyım ama uygun bır fıyat bıcersenız almak ısterım sızın kızınızada yenı cıcıler alırsınız hak gecmesın bebegımın cınsıyetı kız olacagı gıbı dıger lerınden farklı tabı kabul edersenız toplu bır fıyat soyleyın yeter

merhabalar bende yenı hamıleyım ama uygun bır fıyat bıcersenız almak ısterım sızın kızınızada yenı cıcıler alırsınız hak gecmesın bebegımın cınsıyetı kız olacagı gıbı dıger lerınden farklı tabı kabul edersenız toplu bır fıyat soyleyın yeter

ben gerçekten para istemiyorum cogu banada hedıye geldı zaten
hedıyeyı satıp para kazanmak dogru gelmıyo bana
eger begendınız bişey varsa siz kargo ucretını odeyın yeter gonderırım ben :42:

benimdeprematürebirkızım var 4,5 aylık ama daha minnağızbiz 4350 gr mız:) talibiyoksa eğer bizde giyebiliriz cicişlerinizi...Birtanede yeniyola çıkmış sürpriz yumurta var ama onun ciniyet belli değil tabi :)

benimdeprematürebirkızım var 4,5 aylık ama daha minnağızbiz 4350 gr mız:) talibiyoksa eğer bizde giyebiliriz cicişlerinizi...Birtanede yeniyola çıkmış sürpriz yumurta var ama onun ciniyet belli değil tabi :)

hangilerini istediğinide yazarmısın canım ayırayım ona gore

dıdemss benım dogacak kızımada gonderırsen cok cok tesekkur ederız :)
umarım gec kalmamışızdır
bıtane mevlut albsesı gbı bsı var meselaaa :)

dıdemss benım dogacak kızımada gonderırsen cok cok tesekkur ederız :)
umarım gec kalmamışızdır
bıtane mevlut albsesı gbı bsı var meselaaa :)

bıde ustu puantıyelı altlı ustlu takım var beyaz renkte sanırm o daha buyuk onada bayıldım :)

evet mevlut kıyafetı bırı :)
tamam canım adresı yolla sen bana yarın kargolarım

merhaba,oldukça hoş ve cömert bir davranısta bulunmusunuz,benim kızım 4,5 aylık eğer uygun görürseniz bende kızım için birkaç bişey almak isterim,mevsimlik ve yazlık...özellikle şunu beğendim demek istemiyorum,siz kendiniz yollarsanız sevinirim,mail adresinizi yazarsanız adresimi yollayabilirim,özel mesaj atamıyorum,selamlar...

altüst takımlar chicco 68 beden, havlu, zara elbise kadife pembe filli tulum şapkalı , uyku tulumu bunları vermediyseniz ben talibim :) şimdiden tşkr ederim...

Back