Ücretli öğretmenlik

nslhn024

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
334
189
18
Merhabalarr özelliklee öğretmen ve öğretmen adayların soruyorum işin içinden çıkamadım acil bir durumum var ve internetten ne kadar araştırdıysam tam bir bilgi edinemedim sorum şu ben bir sınıf öğretmeniyim ve yeni mezunum kpss ye hazırlanıyorum seneye için ücretli öğretmenliğe başvurmak istiyorum bilenler bilir yüzde yüz zam yapıldı yani 3 bin tl nin üstüne tekabül edyo bu doğrumu bi kesinti felan olur mu başladığımda direk bu kadar alabilirmiyim çünkü buna göre planlarım varr bileninz varsa çok teşekkürederim

Bence ucretli ogretmenlige bel baglamayin. Atanicam deyip atanin. Yarin derler ki tasarruf tedbirlerinden dolayi uygulamayi suresiz erteledik.

Bence ucretli ogretmenlige bel baglamayin. Atanicam deyip atanin. Yarin derler ki tasarruf tedbirlerinden dolayi uygulamayi suresiz erteledik.
Yok benim hedefim kpss zaten atama bekleyene kadar ücretli yapmak istyodum ama yaşadığım şehirde değil başka şehirde bu yüzden sordum bu para miktarını geçinebilirmiyim vs diye

Hayır, siz yanlış anlamışsınız sanırım.
Alacağınız ücret en fazla asgari olur.

Bence de siz yanlış anlamışsınız. Çünkü 3bin olsa kimse kpss ile uğraşmaz. Herkes ücretli öğretmenlik yapıp keyfine bakar :) ki ücretli öğretmenlikteki amaç az maaşa öğretmen çalıştırmak. 3 bin mumkun degil

Saçmalamayın rica ederim. Kadrolu öğretmen direkt 3000 ile işe başlamıyorken, ücretlilere kim verir o parayı?

Ücretli öğretmenlikte saat ücreti alırsın, günde 6 saat derse girsen aylık sigortan 14 gün üzerinden yaklaşık yatar. Çalışmadığın an ücret kesilir, yerine atama yapılabilir işten anında çıkarsın. Güvencen 0. Ücretlinin çıkması da zor, öncelimi olanlar vardır. Çalışan arkadaş vardı yaklaşık 1700 civarı almıştı zamla olsun olsun 2 bin olsun

Back
X