- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 34
-
- Konu Sahibi kertenkelebek35
evet hep duyardım da ilk defa basıma geldi acayip kötü hissettirdi :/Klasik devlet memuru modu canım kendini boşa üzme. Saygısız seviyesiz biriymiş demekki..
Evet ucretli olunca degerin pek olmuyor canim.ben 4 yil ucretli calistim.ogrencilerin tavirlari bile farkli oluyor malesef...[/QUOTE
amiri memuru bile adam yerine koymuyo bizi öğrencilerden hiç umudum yok zaten :/ size atanmak kısmet olmus ne güzel :) darısı basıma
aa ben atandnız sandım :/ inşallah bu sene dilediğiniz gibi olur :) ağlamaklada çözülmüyor ki bizi bu hale getirenler utansınKismet olmadi ki dahaonuncu nyilim hala hazirlaniyorum malesef.aglanacak halimize guluyoruz iste...burasi turkiye
Aynen oyle canim.onlar utansin biz napalim...oturup ders calisiyoruz iste 2 cocuklaaa ben atandnız sandim inşallah bu sene dilediğiniz gibi olur :) ağlamaklada çözülmüyor ki bizi bu hale getirenler utansın
allah yardımcınız olsun :)) en azından evlenmişsiniz çocuklarınız var ben işe girmeden evlenmem diyerek sürekli erteliyorum buda hayatımdan götürüyo :/ inşallah hepimizin dilediği gibi olur :)Aynen oyle canim.onlar utansin biz napalim...oturup ders calisiyoruz iste 2 cocuklatabi buna calismak denirse...
Canim hiz acele etme.insan bu donemde sonra hic evlenemeyecekmis gibi hissediyor.evlenmek icin acele ediyor nedensekertenkeetmeost: 42872431 .!.:allah yardımcınız olsun :)) en azından evlenmişsiniz çocuklarınız var ben işe girmeden evlenmem diyerek sürekli erteliyorum buda hayatımdan götürüyo :/ inşallah hepimizin dilediği gibi olur :)
Canim KPSS 2016(ogretmenlik) topiginde bizim gibi hazirlanan arkadaslar var.sende gel istersenCanim hiz acele etme.insan bu donemde sonra hic evlenemeyecekmis gibi hissediyor.evlenmek icin acele ediyor nedensebende oyleydim.simdi keske diyorum bir yil daha gec evlenseymisim de once atansaymisim.evlenince hic calisilmiyor.cocuk da olunca zaten unut sistemli calismayi.onlar in rirse ancak
olsun hayırlısı böyleymiş :) en azından çocuklarınız büyürken yanlarındaydınız cok bi iyimserim bu aralarCanim hiz acele etme.insan bu donemde sonra hic evlenemeyecekmis gibi hissediyor.evlenmek icin acele ediyor nedensebende oyleydim.simdi keske diyorum bir yil daha gec evlenseymisim de once atansaymisim.evlenince hic calisilmiyor.cocuk da olunca zaten unut sistemli calismayi.onlar in rirse ancak
evet görmüştüm bi bakarım :)))Canim KPSS 2016(ogretmenlik) topiginde bizim gibi hazirlanan arkadaslar var.sende gel istersen
Adamlar lise mezunu.hatta bazilari torpille lise bile degil.seni beni begenmiyorlar iste.once kendine bi bak degil mi...Karşısındaksansana kendini değersizmiş gibi hissettirenlere sinir oluyorum.
Sen de milli eğitimde çalışan sıradan bir memursun,neyin havası bu..
işlerimin ters gitmesi yetmiyormus gibi bide böyle insanlarla ugrasmak gercekten can sıkıcı :/ neyse hiç şikayet falan etmedim allaha havale ettim kendilerini sırf o kadını görmemk için 35 km uzaklıkta bi ilçeye basvuru yapıcam ptesi günüKarşısındaki insana kendini değersizmiş gibi hissettirenlere sinir oluyorum.
Sen de milli eğitimde çalışan sıradan bir memursun,neyin havası bu..
Ucretli ogretmenlik cok zor oluyor canim.zordan ziyade yorucu.ilk yil oldugu icin insan daha cok yoruluyor.evde ders calisacak halin pek kalmiyor gibiişlerimin ters gitmesi yetmiyormus gibi bide böyle insanlarla ugrasmak gercekten can sıkıcı :/ neyse hiç şikayet falan etmedim allaha havale ettim kendilerini sırf o kadını görmemk için 35 km uzaklıkta bi ilçeye basvuru yapıcam ptesi günü
ister lise mezunu olsun ister ordinaryus profesör karşısındakinin insan oldugunu unutmamalıydı..beni aradıkları gün ameliyattada olabilirdim arabada carpmıs olabilirdi ama nerde sadece boş laf yapmayı biliyorlar.. ücretli işimin olmamasında hayır vardı belkide bunun için bigün ikigün üzülür unuturdum ama kadının ettigi laflar beynımde dönüp duruyo allaha havale ettim kendileriniAdamlar lise mezunu.hatta bazilari torpille lise bile degil.seni beni begenmiyorlar iste.once kendine bi bak degil mi...
gercekten mi :/ ama evdeykende hiç bi sekilde planıma programıma baglı kalamıyorum sonra calısırım diyip erteliyorum yada gelen giden oluyor hani bi işim olsa calısmak için vaktim az olsa daha sıkı çalısırım düşüncesiyle istiyorum aslındaUcretli ogretmenlik cok zor oluyor canim.zordan ziyade yorucu.ilk yil oldugu icin insan daha cok yoruluyor.evde ders calisacak halin pek kalmiyor gibi