ücretli öğretmenlik ve milli egitim sorunu

kertenkelebek35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
257
79
34
Arkadaşlar merhaba
bu sene kpss ye girdim fakat kazanamayınca hem ücretli öğretmenliği deneyip hemde tekrar sınava hazırlanmaya karar verdim internet üzerinden başvuru yaptım 18 eylül cumaya kadar sürekli eliimde telefon haber bekledim fakat arayan olmadı araya 9 günlük bayram tatili girdiğinden heralde aramazlar diye düşündüm fakat 21 eylül günü telefonuma bi arama gelmiş ama ben cevap veremedim sonrada bayram girince geri dönüşümde karsılıksız oldu arayan milli eğitimdenmiş .
fazla mesai yapmıslar ve ücretli ögretmen görevlenirmelerini ayarlamıslar bu sabah 8:30 da milli egitime gittim durumu anlattım en azından yerime baskasını almıs bile olsanız ben hala bekliyorum acık biryer olursa haber veririmisiniz demek için orda bulunan memur bayan ''hadi güle güle '' diye bi tepki verdi ben şok oldum ne diceğimi bilemedim ararmısınız peki dedim cıkmayan sesimle kimsenin keyfini beklemicez boş olursa listeden bakıp arıcaz demesin mi teşekkür ettim ve cıktım gittim
sonrasında kendimi o kadar kötü hissettim ki ağlayarak eve geldim kenimi hiç bu kadar degersiz hissetmemiştim evet iş bi şekilde bulurum bu olmadı başka yerlere başvuru yaparım ama kadının dalga gecer halini kabul edemiyorum :KK43:
sizce ne yapmalıyım şikayet etsem mi yada milli egitim müdürüne durumu anlatsam mı çok kafam karıstı bi işe yaramaz onunda farkındayım :/ ama cok çime oturdu

Evet ucretli olunca degerin pek olmuyor canim.ben 4 yil ucretli calistim.ogrencilerin tavirlari bile farkli oluyor malesef...

Kismet olmadi ki daha:-) onuncu nyilim hala hazirlaniyorum malesef.aglanacak halimize guluyoruz iste...burasi turkiye

Aynen oyle canim.onlar utansin biz napalim...oturup ders calisiyoruz iste 2 cocukla:-) tabi buna calismak denirse...
allah yardımcınız olsun :)) en azından evlenmişsiniz çocuklarınız var ben işe girmeden evlenmem diyerek sürekli erteliyorum buda hayatımdan götürüyo :/ inşallah hepimizin dilediği gibi olur :)

kertenkeetmeost: 42872431 .!.:
allah yardımcınız olsun :)) en azından evlenmişsiniz çocuklarınız var ben işe girmeden evlenmem diyerek sürekli erteliyorum buda hayatımdan götürüyo :/ inşallah hepimizin dilediği gibi olur :)
Canim hiz acele etme.insan bu donemde sonra hic evlenemeyecekmis gibi hissediyor.evlenmek icin acele ediyor nedense:-) bende oyleydim.simdi keske diyorum bir yil daha gec evlenseymisim de once atansaymisim.evlenince hic calisilmiyor.cocuk da olunca zaten unut sistemli calismayi.onlar in rirse ancak:-)

Canim hiz acele etme.insan bu donemde sonra hic evlenemeyecekmis gibi hissediyor.evlenmek icin acele ediyor nedense:-) bende oyleydim.simdi keske diyorum bir yil daha gec evlenseymisim de once atansaymisim.evlenince hic calisilmiyor.cocuk da olunca zaten unut sistemli calismayi.onlar in rirse ancak:-)
Canim KPSS 2016(ogretmenlik) topiginde bizim gibi hazirlanan arkadaslar var.sende gel istersen

olsun hayırlısı böyleymiş :) en azından çocuklarınız büyürken yanlarındaydınız cok bi iyimserim bu aralar :KK70: bakalım benim nasıl olucak önce atanıp sonra evlenmek olsada niyetim kısmet biraz da bu işler :)

Karşısındaki insana kendini değersizmiş gibi hissettirenlere sinir oluyorum.
Sen de milli eğitimde çalışan sıradan bir memursun,neyin havası bu..

Karşısındaki insana kendini değersizmiş gibi hissettirenlere sinir oluyorum.
Sen de milli eğitimde çalışan sıradan bir memursun,neyin havası bu..
işlerimin ters gitmesi yetmiyormus gibi bide böyle insanlarla ugrasmak gercekten can sıkıcı :/ neyse hiç şikayet falan etmedim allaha havale ettim kendilerini sırf o kadını görmemk için 35 km uzaklıkta bi ilçeye basvuru yapıcam ptesi günü

işlerimin ters gitmesi yetmiyormus gibi bide böyle insanlarla ugrasmak gercekten can sıkıcı :/ neyse hiç şikayet falan etmedim allaha havale ettim kendilerini sırf o kadını görmemk için 35 km uzaklıkta bi ilçeye basvuru yapıcam ptesi günü
Ucretli ogretmenlik cok zor oluyor canim.zordan ziyade yorucu.ilk yil oldugu icin insan daha cok yoruluyor.evde ders calisacak halin pek kalmiyor gibi

Adamlar lise mezunu.hatta bazilari torpille lise bile degil.seni beni begenmiyorlar iste.once kendine bi bak degil mi...
ister lise mezunu olsun ister ordinaryus profesör karşısındakinin insan oldugunu unutmamalıydı..beni aradıkları gün ameliyattada olabilirdim arabada carpmıs olabilirdi ama nerde sadece boş laf yapmayı biliyorlar.. ücretli işimin olmamasında hayır vardı belkide bunun için bigün ikigün üzülür unuturdum ama kadının ettigi laflar beynımde dönüp duruyo allaha havale ettim kendilerini

Ucretli ogretmenlik cok zor oluyor canim.zordan ziyade yorucu.ilk yil oldugu icin insan daha cok yoruluyor.evde ders calisacak halin pek kalmiyor gibi
gercekten mi :/ ama evdeykende hiç bi sekilde planıma programıma baglı kalamıyorum sonra calısırım diyip erteliyorum yada gelen giden oluyor hani bi işim olsa calısmak için vaktim az olsa daha sıkı çalısırım düşüncesiyle istiyorum aslında

X