• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücret Karşılığı Çeviri Yaptırmak İstiyorum

denes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
6
0
86
41
Aydın
Arkadaşlar merhaba,ingilizcesi çok iyi olan arkadaşlardan birinden yardım rica ediyorum.Özel mektuplarımı (ARKADASIMLA YAPACAGIM MEKTUPLASMALAR) türkçe den ingilizceye çok iyi çevirebilecek ve bu işi sürekli yapacak birini arıyorum.Çevirmenlik yapan yerler biraz pahalı,makul bir ücret karşılığında emeğinizin karşılığını da veririm.lütfen özelden mesaj atın..

Sizden ricam eğer böyle birşey yapmayı düşünürseniz gerçekten çok iyi ingilizce bilen birini rica ediyorum.ve sürekli olacak...

.ve şu kedi sözlüğünün Türkçe lerinin ıngilizce çevirisini de bilen bir arkadaşdan rica ediyorum. :)

Mrooww: Seni Seviyorum
Miioo-oo-oo: Aşığım be aşık, aç şu kapıyı da dışarı çıkalım!
Mrow: Bir yerden sesler geliyor...
Miaowbu: Beni beslemeyi yine unuttun!
Rroww-mırrr: Lütfen, şu tuvalet kabımı temizle artık, altıma yapıcam yoksa, tutamıyorum
Mmiaowmiaow: Hadi oyun oynayalım yaa
Mmioomiaww: Burada ne kadar az oyuncak var farkında mısın, bir de o elindekini sallıyorsun bana
Mmewwwew: Eve biri girdi galiba. Gidip bakmak istersen, ben yatağın sıcaklığını senin için korurum
Raoowww: Hhmm, oynayacak dahi iyi birşey olmadığına göre ben de şu koltukta tırnaklarımı bileyeyim bari.
Mmrowwwwww: Şimdi hatırladım, o doktor ziyaretinden sonra vücudumun bazı parçaları orada kalmıştı.
Rowwaraww: Ah canım, et mi getirdin. Sana mutfağa kadar eşlik edeyim..
Guuurrrrrrrrrrr: Miskin miskin güneşlenmenin tadına da doyulmuyor
Me-e-ekk-ekk: Bu böcegi yakaladım mı, öğle yemeğimize bir çeşit katmış olacağız.
Mraakkkk!: Ah be, bir kuş be, şimdi yakaladım seni

isteğin devam ediyorsa çevirilerini yapabilirim cnm

3 sene boyunca bir çok yere çeviri yaptım şimdi de devam ediyorum bu konuda yardımcı olabilirim sana

bu arada o kedi dili de neyin nesi??

Back