üçlü test yaptırmayanlar neden yaptırmadınız?

evet en doğrusu hiç test yaptırmayıp kafayı karıştırmamak insanın başına ne geleceği belli olmuyor bu kısa hayatı daha da dar etmenin anlamı yok Rabbim herkese sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlatlar nasip etsin

canımm bu konular o kdr karışık ki, dr.ların bıle bırı başak bırı başka söylüyor.. benımde ıkılı tramam normal çıkmıştı ama 3.lüyu de ıstedı dr.um yaptırdım.. ama anladım kı gerekli değilmiş.. yanı genelde ılkı ıyı çıkarsa 3.lü istenmyırmuş, bide bı dr.dedı kı ne kdr cok test o kdr risk artmasına neden olurmuş, yanı cok test cok karmaşa.. bu konuala hıc takılma bence, kaç haftalık gebesın bu arada?

Amin canım. Sonuçta her şey rabbimden. En iyisi bol bol dua ve tevekkül . Rabbim içine ferahlık versin inşallah..

21 haftalık oldu. ama gecem gündüzüm biribirne karıştı. kime gitsem ne yapsam bilemiyorum. eşim bana destek olmaya çalışıyor ama onun da canını çok sıkmaya başladım. her gün ağlamaktan işime de hayatıma da evime de vakit ayıramıyorum.

bu kdr karamsar olmanın sebebi ne ? yanı testlerinmi sonucu kötü çıktı canım?

bu kdr karamsar olmanın sebebi ne ? yanı testlerinmi sonucu kötü çıktı canım?

evet maalesef. ikili testimde sorun yok üçlü testim sınırda risk gösterdi. inanınız ben irademi kaybettim sanki. bilemiyorum herkes abartıyorsun diyor. 1/246 çıktı normali 1/250 imiş. ama bu sayılar istatistikler beni çok yordu. doktorum amniosenteze gerek yok dedi ama yine de sen bilirsin. eşim kesinlikle hiç kafana takma her şey yolunda emin ol diyor. ben toparlanmakta sorun yaşıyorum. Rabbim tüm anne adaylarının yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…