Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikili sonucum normaldi doktor gerek görmedi
2 liyi yaptirdim, sonuç iyi çıktı ama dr.um 4 luyu yaptırmamı önermisti
2 li ve 4lu test yaptırdım yani
benim doktorum ikili test soncuna göre,üçlüye gerek olmadığını söyledi.zaten tam teşhis mümkün değilmiş bu testlerde,sadece olasılık üzerinden gidiliyor.taramalarda risk yüksek dahi çıksa aslında doğacak bebek sağlıklı olabiliyormuş yani...bende de sadece yaş riskimden dolayı bebeği normalden daha fazla inceliyoruz o kadar... rahat olmak lazım :)
2 liyi yaptirdim, sonuç iyi çıktı ama dr.um 4 luyu yaptırmamı önermisti
2 li ve 4lu test yaptırdım yani
çok sıkılıyorum gebeliğimden ve evliliğimden keyif alamıyorum
en güzeli! ben de hiç aklımı karıştırmasam mı! çok kafama takılıyo bu konu! ben kıyamam bebeğime, zaten ikizlerden birini kabettim. ikinciye bunu ben kendi rızamla yapamam ki..Benim dr um bi sorun çıktığında bebeğini aldırmayı düşünmüyorsan hiç test falan yaptırıp da kendini strese sokma dedi. Ben de bebeğimi aldırmayı düşünmediğim için hiç test yaptırmadım.
en güzeli! ben de hiç aklımı karıştırmasam mı! çok kafama takılıyo bu konu! ben kıyamam bebeğime, zaten ikizlerden birini kabettim. ikinciye bunu ben kendi rızamla yapamam ki..
güzel cümlelerin için sağol gebeliğimde üçlü test canımı sıktı tuhaf bir duyguya girdim birden keşke bu konuda beni bilgilendirecek veya teselli edecek biri olsa da biraz nefes alsam yoksa sıkıntıdan ve kederden öleceğimcanımm, gebeliğin verdiği ruh halınden kaynaklıdır, bende sıkıntı geliyor ara ara.. kendını bırakma ama bebğin için hep olunlu guzel şeyler düşün olur mu.