• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üçlü test yaptırmayanlar neden yaptırmadınız?

zerya_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
12
0
6
34
İçel Mersin
üçlü testi siz mi yaptırmadınız yoksa doktorunuz mu yaptırmaya gerek görmedi? beni bilgilendirirseniz sevinirim

benim de çok şükür 2'li sonucum temiz geldi ama dr 4' lü yapacak haftaya cuma kısmetse

2 liyi yaptirdim, sonuç iyi çıktı ama dr.um 4 luyu yaptırmamı önermisti
2 li ve 4lu test yaptırdım yani

2 liyi yaptirdim, sonuç iyi çıktı ama dr.um 4 luyu yaptırmamı önermisti
2 li ve 4lu test yaptırdım yani

sonuçlarının iyi çıkmasın açok sevindim canım hayırlısı olur inşş
benim de haftaya 4'lü yapılcak kısmetse oda kanla bakılıyo dimi canım peki bunda ne aranıyo :44:

benim doktorum ikili test soncuna göre,üçlüye gerek olmadığını söyledi.zaten tam teşhis mümkün değilmiş bu testlerde,sadece olasılık üzerinden gidiliyor.taramalarda risk yüksek dahi çıksa aslında doğacak bebek sağlıklı olabiliyormuş yani...bende de sadece yaş riskimden dolayı bebeği normalden daha fazla inceliyoruz o kadar... rahat olmak lazım :)

benim doktorum ikili test soncuna göre,üçlüye gerek olmadığını söyledi.zaten tam teşhis mümkün değilmiş bu testlerde,sadece olasılık üzerinden gidiliyor.taramalarda risk yüksek dahi çıksa aslında doğacak bebek sağlıklı olabiliyormuş yani...bende de sadece yaş riskimden dolayı bebeği normalden daha fazla inceliyoruz o kadar... rahat olmak lazım :)

ben de son zamanlarda çok sıkıntılıyım umarım her şeyin hayırlısı olur. dua ediyorum

çok sıkılıyorum gebeliğimden ve evliliğimden keyif alamıyorum

canımm, gebeliğin verdiği ruh halınden kaynaklıdır, bende sıkıntı geliyor ara ara.. kendını bırakma ama bebğin için hep olunlu guzel şeyler düşün olur mu.

arkadaşım birkaç yıl önce üçlü test yaptırdı, dr. büyük ihtimalle bebek problemli, sonlandırmalıyız dedi, arkadaşım mahvoldu, aylarca gözünden yaş eksik olmadı, sonunda ne oldu? bebek sapasağlam çıktı maşallah! ya doktora güvenseydi! benim de ikizdi, yaptırdık testi dr. yüksek ihtimalle down sendromu olabilir dedi. prof.a kadar gittik, sonunda ondan, çoğul gebeliklerde bu testin doğru çıkmıcağa için yapılmasının anlamı olmadığını öğrendik.. şimdi ben 12. haftadayım ve bu sefer sadece ikili test yaptırıcam.

Benim dr um bi sorun çıktığında bebeğini aldırmayı düşünmüyorsan hiç test falan yaptırıp da kendini strese sokma dedi. Ben de bebeğimi aldırmayı düşünmediğim için hiç test yaptırmadım.

Benim dr um bi sorun çıktığında bebeğini aldırmayı düşünmüyorsan hiç test falan yaptırıp da kendini strese sokma dedi. Ben de bebeğimi aldırmayı düşünmediğim için hiç test yaptırmadım.
en güzeli! ben de hiç aklımı karıştırmasam mı! çok kafama takılıyo bu konu! ben kıyamam bebeğime, zaten ikizlerden birini kabettim. ikinciye bunu ben kendi rızamla yapamam ki..

en güzeli! ben de hiç aklımı karıştırmasam mı! çok kafama takılıyo bu konu! ben kıyamam bebeğime, zaten ikizlerden birini kabettim. ikinciye bunu ben kendi rızamla yapamam ki..

Çünkü çok fazla hikaye duyuyoruz alınması gerek denilip de sapasağlam doğan bebeklerle ilgili. Bu benim fikrim. Şu an ikinci bebeğimi düşünüyorum. Allah nasip ederse onda da test yaptırmayacağım. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin isteyen herkese inşallah

canımm, gebeliğin verdiği ruh halınden kaynaklıdır, bende sıkıntı geliyor ara ara.. kendını bırakma ama bebğin için hep olunlu guzel şeyler düşün olur mu.
güzel cümlelerin için sağol gebeliğimde üçlü test canımı sıktı tuhaf bir duyguya girdim birden keşke bu konuda beni bilgilendirecek veya teselli edecek biri olsa da biraz nefes alsam yoksa sıkıntıdan ve kederden öleceğim

Back