Merhaba fetal DNA yaptırdınız mı sonuç ne oldu ?İkili tarama testimde riskli cikmisdi kızlar yorum yaparmisiniz.?ikili test sonucunda aticam .
Merhaba yok yaptırmadim ayrıntılı ultrason a girdim şükür bir şey çıkmadı .Merhaba fetal DNA yaptırdınız mı sonuç ne oldu ?
Benimde 4 lü tarama 88/1 geldi malesef fakat ayrıntılıda bende de hiç bi sorun olmadığını söylediler çol şükür ama fetal DNA yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım o yüzden sordum sizeMerhaba yok yaptırmadim ayrıntılı ultrason a girdim şükür bir şey çıkmadı .
Anlıyorum sizi Rabbim hakkınızda hayırlısı en kolaylıkla nasip etsin fetal ne kadar sonuç verir bilmiyorum ama ikili üçlü dörtlü tarama testleri güvenirliği yok .Benimde 4 lü tarama 88/1 geldi malesef fakat ayrıntılıda bende de hiç bi sorun olmadığını söylediler çol şükür ama fetal DNA yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım o yüzden sordum size
Nur hanım merhaba kusura bakmayın ben yazmak istediğiklerimi yanlış ifade etmişim şimdi farkettim sizden özür dilerimAnlıyorum sizi Rabbim hakkınızda hayırlısı en kolaylıkla nasip etsin fetal ne kadar sonuç verir bilmiyorum ama ikili üçlü dörtlü tarama testleri güvenirliği yok .
Merhaba estağfurullah öyle şey olur mu .test sonuçları temiz gelip doğumda anomali doğan bebeklerde var o yüzden testler stresli biraz .o yüzden içinizi ferah tutun kimi okuduysam bu forumda kime sorduysam bu sene hep iki vs testler hep sorunlu ama maşallah sağlıklı doguranda var o yüzden Rabbim hakkimizda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin . Allah içinize ferahlık versinNur hanım merhaba kusura bakmayın ben yazmak istediğiklerimi yanlış ifade etmişim şimdi farkettim sizden özür dilerimTarama testlerinin güvenirliği olmadığını yazmak isterken farklı yazmışım . 1/2 dahi olsa bütün testlerimiz temiz gelen insanlar çok fazla ve inanıyorum ki bizler de bebeklerimizi saglıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım Yanlış anlaşıldıysam tekrardan özür dilerim kusuruma bakmayın ve birbirimize dua etmekten vazgeçmeyelim
Nur hanım merhaba nasılsınız öncelikle , inşAllah hersey çok güzel ilerliyordurMerhaba estağfurullah öyle şey olur mu .test sonuçları temiz gelip doğumda anomali doğan bebeklerde var o yüzden testler stresli biraz .o yüzden içinizi ferah tutun kimi okuduysam bu forumda kime sorduysam bu sene hep iki vs testler hep sorunlu ama maşallah sağlıklı doguranda var o yüzden Rabbim hakkimizda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin . Allah içinize ferahlık versin
Merhba çok şükür iyiyim sizi sormalı .detaylı ultrason a girdim çok şükür ki bir sıkıntı yok foto vermediler devlette yaptırdigim için .bir ay sonradan fetal eko yapılması lazımdı yaptırdım .ve ondada bir sıkıntı yok sadece detaylı ultrason ve fetal ekonun raporunu verdiler .siz nasılsıniz pekiNur hanım merhaba nasılsınız öncelikle , inşAllah hersey çok güzel ilerliyordurDetaylı ultrason yaptırdınız mı tekrardan bi sorun varmıydı ve size foto verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?