Gır gır olsun diye yazdım neden tersliyorssunuz ki? Gidip boyatmayı ben de biliyorum ama şuan kuaföre vercek param yok işssiz olduğum için. Evde kendim nasıl yapabilirim diye danıştım.Kadinlar kulubu ölmüs resmen derkenn?? Napsin millet isini gücünu brakip size boyami baksin gidip kuafore boyatin yada bilen birilerine sorun burada vakit kaybetmezsinizz..
işi gücü olan insan zaten sitede takılmaz. Sitede takılan konumu görsün diye de mesaj attım. Gayet makul bir hareket bence. Rahatsız oluyorsanız cevap vermeyebilirsinizKadinlar kulubu ölmüs resmen derkenn?? Napsin millet isini gücünu brakip size boyami baksin gidip kuafore boyatin yada bilen birilerine sorun burada vakit kaybetmezsinizz..
İi yapmisiniz ama bu hos olmamis ölmüs demekk hos bi tabir degil cnm anlatabildimmiGır gır olsun diye yazdım neden tersliyorssunuz ki? Gidip boyatmayı ben de biliyorum ama şuan kuaföre vercek param yok işssiz olduğum için. Evde kendim nasıl yapabilirim diye danıştım.
Aynen ben ölmüs tabirinden rahatsiz oldum burada herkes takiliyor fikri olan fikir verir ama hadi bana boya soleyin ya herkes ölmüs yarin ise bu sekil gitmek istemiyorum bilmem nee herkes size snyelikmi cvp vermek zorundaa ay neysee ban yemek istemiyorummişi gücü olan insan zaten sitede takılmaz. Sitede takılan konumu görsün diye de mesaj attım. Gayet makul bir hareket bence. Rahatsız oluyorsanız cevap vermeyebilirsiniz
Gereksiz alınganlık bence. Mecaz olarak söylediğim çok belli.İi yapmisiniz ama bu hos olmamis ölmüs demekk hos bi tabir degil cnm anlatabildimmi
Düşüncenize saygı duyarım ama insanların her söylediğini bu şekilde çarptırıyorsanız sosyal hayatınızda geçimsiz biri olursunuz. Kimse bana saniyesinde cevap vermek zorunda değil. Konum yukarıda kalsın daha fazla görünsün diye mesaj attım.Aynen ben ölmüs tabirinden rahatsiz oldum burada herkes takiliyor fikri olan fikir verir ama hadi bana boya soleyin ya herkes ölmüs yarin ise bu sekil gitmek istemiyorum bilmem nee herkes size snyelikmi cvp vermek zorundaa ay neysee ban yemek istemiyorumm
Mecaz olarakta olsa hos gelmedi bana. Neyse biraz bekleyin size fikir verenler cikar zatenGereksiz alınganlık bence. Mecaz olarak söylediğim çok belli.
Canlı olmayan varlıklara "ölmüş" tabirini kullanıyor olmak etkisini yitirdiği anlamına gelir. Bu durum çoğu sosyal medya, dijital uygulamalar için de gerçekleşebilen bir durum. Ben sitenin sahibine hakaret etmedim. Sadece negatif bir eleştiride bulundum çünkü bu siteyi yıllardan takip ediyorum. Eskisi gibi konuların etkileşim sayıları yüksek değil. Bu mesajımı gören website sahipleri bu söylediğimi hakaret gibi değil yapıcı bir eleştiri olarak algılar.Mecaz olarakta olsa hos gelmedi bana. Neyse biraz bekleyin size fikir verenler cikar zaten
Evet yapar bütün saça sürme en basit ombreli saçlarını inçe uçlu bir tarakla topla alttan üsten tarağı geçirir gibi röfleli yapar gibi folyonın üzerine koy evde cila yap bu saçlaraBunu bütün saçıma sürsem siyah yerleri turuncu yapar mı?
Palette-Deluxe No.8-01 Küllü Açık Kumral