Saç Rengi ve Saç Boyama Uclara sarı balyaj attırdım beğenmedim,kumrala boyasam eski rengime döner miyim?

sevindim senin adına canım diğeri de güzeldi ama bu da güzel olmuş maşallah saçların çok sağlıklı görünüyor

Kızlar ben de saçlarımın uçlarına sarı balyaj attırdım ama çok cırtlak sarı durdu ben nasıl kurtulurum doğal saç rengim açık kumral

Minik cadı saçlarının balyajlı halini ve sonra uçlarına kumral boyadığın halini merak ettim çünkü ben de boyatmayı düşünüyorum tekrardan ama çıkacak sonuçtan korkuyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Gerçi bu konu açılmalı baya olmuş ama.

bende sımdı sans eserı tıkladım konuya :) canım kuafore uclara dedıgım halde ortalardan basladıgı ıcın hıc hosuma gıtmedı (ılk kez boyattıgım ıcın anlamamıstım boya esnasında yukarıdan basladıgını koruyucu vs suruyo zannettım :)) 1hafta 10 gun sonra loreal koyu kumral rengıne boyattım baska bı kuaforde. hosuma gıttı eskı sac rengım gıbı oldu, tabı yıkadıkca aktı acıldı, tekrar boyaman lazım dedı bı kuafor tanıdıgım. aynı renge tekrar boyadım balyajlı kısmı. bu sefer oturdu ıyıce, uzunca bı sure kullandım dogal kumral saclarım gibi oldu 3-4 yıkama sonra. koyu kumralın gölgelenmesı olmadıgı ıcın yesıllenme fılan yapmadı. hatta ıcımde ukte kaldı bu yaz agda ıcın gıdıp tanıstıgım bı kuafore yaptırdım ve suan saclarım kalcalarıma geldı kestırmeye kıyamıyorum uclarının sarı balyajı gıtmesın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…