kızlar,!ay önce saclarımdan sıkılıp sarı balyaj attrdım uclara..kararsz kaldm tam begenmedm ama cirkinde durmadı.. ama suundan eminmki;eski doğal sac rrengim daha iyi duruyodu :)
kuafore gitmeden,kendim evde kumral tonuna boyasam nasıl olur,fikirlerinize ihtiyacım var..
kuaforde once sarı kısımlara işlem uygulayıp öyle boyamaya geciliyomus sanırım,fazla bi maddi imkanım yok şu sıralar o yuzden evde kendm nasıl tek bi renk elde edebilirim onu dusunuyorum.. fikir önerilerinizi bekliyorum arkadaslar. yarın bu işi halletmeyi düşünüyorum....
ESKİ SAC RENGİM;
YENİ RENGİM;
neye boyadınz tam olarak? super olmuş :)
ben de mesela diplerden 1,5 cm koyu kestane dibi çıkmış, 7 numara kumral taban renkli sık krepe balyajlı saçlarımı, kuaförümün verdiği astronomik rakamlardan ötürü koyulaştırmak zorunda kaldım. evde kocam aldı eline 2 kutu boya, yallah boyadı beni sağolsun...
palette 5.5 altın parıltılı çikolata rengini kullandım, tabi ki orealli yerler tam kapanmadı ama yeşerme felan da olmadı, hatta hoş bi kahve tonu oldu hoşlaştık ailece:)) yıkandıkça akıyor, aktıkça sarıları kusuyor efendim durduramıyoruz; ama abes bi görünümü yok... fönlü bi zamanımda fotoğraf çekip ekleyeceğim zaten fikir olması açısından...
ama mesela bundan 4 yıl önce eski kuaförümün dibine kadar yaktığı sarı saçlarımı kurtarmak amaçlı kahverengiye boyadığında, bariz yeşerdiğimi de acıyla hatırlarım...artık biz evde ne yaptık da becerdik bu işi anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?