• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Uclara sarı balyaj attırdım beğenmedim,kumrala boyasam eski rengime döner miyim?

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
118
32
Samsun
kızlar,!ay önce saclarımdan sıkılıp sarı balyaj attrdım uclara..kararsz kaldm tam begenmedm ama cirkinde durmadı.. ama suundan eminmki;eski doğal sac rrengim daha iyi duruyodu :)
kuafore gitmeden,kendim evde kumral tonuna boyasam nasıl olur,fikirlerinize ihtiyacım var..
kuaforde once sarı kısımlara işlem uygulayıp öyle boyamaya geciliyomus sanırım,fazla bi maddi imkanım yok şu sıralar o yuzden evde kendm nasıl tek bi renk elde edebilirim onu dusunuyorum.. fikir önerilerinizi bekliyorum arkadaslar. yarın bu işi halletmeyi düşünüyorum....

ESKİ SAC RENGİM;

YENİ RENGİM;

sakın.... kumrala boyarsan koyulaşır eğer evde kendin yapacaksan küllü kumral al( loreal ex.serisi iyi kutudaki renk oluyoo
küllü kumral olabilir yani kızıllık istemiosan karamelimsi renkler kesinlikle küllü renkleri al
ben çok denedim ancask böyle oluyo

komple boyayacagım ama olur değilmi küllü kumral. ve ben dediiniz gibi kızıl yada turuncu yansıma ıstemıyorum.
nevacolour'un 7veya 8 numarası nasıl olur, duz numaralar onerilmiş boyle saclara hep..

bende çok beğendim saçınızı
ama kararlıysanız boyatmaya kendiniz kumrala boyamayın
daha önce sarı saçımın üzerine kumrala boyatmıştım ve yıkandıkça yeşermeler olmuştu saçımda

gercekten mı :( en ıyısı ısını bılen bı kuafore danısmak galıba :((

yarın bu ısı halledip yepyenı resımlerimi sizinle paylaşıcam kızlar, tesekkurler fıkırlerınız ıcın :)

bu hali çok hoş ama sizin beğenmeniz önemli tabiki... kendi başınıza boyarsanız mutsuz sonuçlara gidebilirsiniz malesef bir kuaföre mutlaka danışın ama güvendiğiniz bir kuaför olsun dipler kendi saç renginiz değil mi tüm boyada onu da kaybedeceksiniz nebiliyim keşke demeyin de sonra:31:

evet diplere dokunmak istemıyorum doğallık kalsın dıye ama sarısınlık iyi gitmedi sanki kumral daha hoştum :( bı yarın olsun kuaforle konusayım boya silici bir yöntem varsa ondan uygulatmak isteyebilirim.. sizce nasıl bi yöntem booya silici işlemler??

boya silici konusunda pek bilgim yok açıkcası ama boyalı saça yapılıyor diye biliyorum yani balyaja olur mu inan fikrim yok belki de ben yanlış biliyorum. ama acele karar vermeyin olur mu kuaförler insanı havada kapıyor sonra aklına giriyor ve netice tam olarak istediğin gibi olmuyor daha çok üzülüyorsun (en azından bana öyle olmuştu :97:)
yani fikir alıp en azından bir gün daha bekleyip düşünmeni tavsiye ederim. ama inan bu renk çok hoş olmuş ben senin yerinde olsam hiç dokunmam hele doğal saç rengin çok güzel aman tüm boya yapıp da kaybetme:40:

sagol canım tavsıyen ıcın. katılıyorum kuaforlerın laf cambazlıgına :D
renk siliciyle cıkarsa cıkarttırırım oyleyse, olmazsa kullanmaya devam ederim mecburen :( taa ki evet kesinlikle bu renk bana yakışmıyo diyene kadar :))

Sakın evde kendin boyama :) kumral boyarsın siyah çıkar , küllü kumral boyarsın yeşilimsi yapay bir renk olur.
Doğal saçın harikaymış bence biraz sabret uçların nasılsa zamanla akar ve saçın uzar boyaya hiç bulaşmadan kesersin ama illaki kapatayım dersen kuaföre git sadece balyajlarını kendi rengine yakın bir renge boyasınlar bari...

Uçların gayet doğal ve güzel görünüyor bence. Bir süre kullanabilirsin. Çok değiştirmek istiyorsan 7.0 numara doğal kumrala boyayabilirsin.
Yalnız açılan saç boya siliciyle eski haline dönmez, çünkü doğal saç rengi bozulmuştur ve silinecek bir renk yoktur saçta.

ben de mesela diplerden 1,5 cm koyu kestane dibi çıkmış, 7 numara kumral taban renkli sık krepe balyajlı saçlarımı, kuaförümün verdiği astronomik rakamlardan ötürü koyulaştırmak zorunda kaldım. evde kocam aldı eline 2 kutu boya, yallah boyadı beni sağolsun...
palette 5.5 altın parıltılı çikolata rengini kullandım, tabi ki orealli yerler tam kapanmadı ama yeşerme felan da olmadı, hatta hoş bi kahve tonu oldu hoşlaştık ailece:)) yıkandıkça akıyor, aktıkça sarıları kusuyor efendim durduramıyoruz; ama abes bi görünümü yok... fönlü bi zamanımda fotoğraf çekip ekleyeceğim zaten fikir olması açısından...

ama mesela bundan 4 yıl önce eski kuaförümün dibine kadar yaktığı sarı saçlarımı kurtarmak amaçlı kahverengiye boyadığında, bariz yeşerdiğimi de acıyla hatırlarım...artık biz evde ne yaptık da becerdik bu işi anlamış değilim:D

kızlar,!ay önce saclarımdan sıkılıp sarı balyaj attrdım uclara..kararsz kaldm tam begenmedm ama cirkinde durmadı.. ama suundan eminmki;eski doğal sac rrengim daha iyi duruyodu :)
kuafore gitmeden,kendim evde kumral tonuna boyasam nasıl olur,fikirlerinize ihtiyacım var..
kuaforde once sarı kısımlara işlem uygulayıp öyle boyamaya geciliyomus sanırım,fazla bi maddi imkanım yok şu sıralar o yuzden evde kendm nasıl tek bi renk elde edebilirim onu dusunuyorum.. fikir önerilerinizi bekliyorum arkadaslar. yarın bu işi halletmeyi düşünüyorum....

ESKİ SAC RENGİM;

YENİ RENGİM;

neye boyadınz tam olarak? super olmuş :)

kızlar dun gittim kuafore boyle boyle anlattm durumu.adam balyajlı yerlerı kumrala boyarız dedi.diplere dokunmadık sacın köküne zarar vermeyelım dıye... cok cok cok hosuma gıttı suankı ton :))) dipde ki sacın bı ton acıgı oldu ama müthiş begendm bu kez :)
bu boya 1,1bucuk aya akar dedı,ama tekrar kumrala boyarsan akınca, o zaman tam kendı sacın olmus olur eşit bi şekilde dedi.. cart bi sarı cıkmazsa alltan boyatmayı dusunmem bu saclarımı muthıs begendm kızlar.en azından o cıırtlak sarıdan kurtulduguma sevındmm:D tavsıyelerınz ıcın cok cok tskr edıyorum hepinizee :)

resimde koyıyım da son halıne sızde sahıt olun :))

ben de mesela diplerden 1,5 cm koyu kestane dibi çıkmış, 7 numara kumral taban renkli sık krepe balyajlı saçlarımı, kuaförümün verdiği astronomik rakamlardan ötürü koyulaştırmak zorunda kaldım. evde kocam aldı eline 2 kutu boya, yallah boyadı beni sağolsun...
palette 5.5 altın parıltılı çikolata rengini kullandım, tabi ki orealli yerler tam kapanmadı ama yeşerme felan da olmadı, hatta hoş bi kahve tonu oldu hoşlaştık ailece:)) yıkandıkça akıyor, aktıkça sarıları kusuyor efendim durduramıyoruz; ama abes bi görünümü yok... fönlü bi zamanımda fotoğraf çekip ekleyeceğim zaten fikir olması açısından...

ama mesela bundan 4 yıl önce eski kuaförümün dibine kadar yaktığı sarı saçlarımı kurtarmak amaçlı kahverengiye boyadığında, bariz yeşerdiğimi de acıyla hatırlarım...artık biz evde ne yaptık da becerdik bu işi anlamış değilim:D

:):)) ama sonunda kurtulduk ya ona sukredelım bence :)

Back