Kızlar ; baslıktan da anlayacağınız üzre; ben özel bir havayolunda 10 senedir hostesim
10 senedir hakkımızda en fazla yazılan çizilen yapılan şaka "uçan memeli" sakasıdır ve hepimize gına gelmiştir... Böyle bir sakaya senelerce maruz kalıp bi de göğüslerinizin sadece şişman bir erkeğinkiler kadar oluşu inanın çekilir gibi değildi...
Ailemdeki her kadının kocaman göğüsleri olması, iş cevresi itibariyle taş gibi hatunlarla birarada çalışıyo olmak, o güzelim dantelli rengarenk iç çamaşırlarına ve bikinilere iç gecirerek bakmak artık iyice keyifsiz hale gelmişti benim için... Sonra bir gün Opr.Dr.Ayşegül Sivri ile tanıştım. Basta bende de hepinizde olduğu gibi sorular ve endişeler vardı. Çünkü kendisine de söylediğim gibi "ben seksi bi kadın olmak değil, sadece normal ebatlarda, vücut ölçülerime uygun tabiki sağlıklı göğüslerim olsun" istiyordum. Oturup konuştuk; kadın kadına:13: Ameliyatın bütün detaylarını olabilecek her şeyi benimle paylaştı. Gayet emin ellerde ameliyata girdim. Konu plastik cerrahi gibi böyle göreceli bir şey olunca doktor- hasta ilişkisinin yani aynı dili konuşuyo olmasının önemi daha da büyük oluyor. Ameliyat olalı 2,5 ay oldu; hem sağlıklı hem istediğim gibi harika göğüslerim oldu.
İyileşme sürecim cok hızlı oldu ve 1 haftada o koca uçakların agır kapılarını açıp kapayabilir haldeydim işime cok kısa sürede geri döndüm eminim masabaşı iş yapanlar daha da kısa sürede dönüyordur. Ameliyatın ertesi günü günlük hayatıma geri dönmüştüm yıkanıp yürüyüş yapabiliyordum. Tek zorluğu bir süre sırt üstü uyumak zorunda kalmak oldu ama sabah uyanıp aynadaki görüntü için değer :108: bir sıkıntı daha var o da iç çamaşırlarına harcadığım paranın haddi hesabı yok.... doktor hanımın ortaya cıkardıgı "seksi" hanımlar da vardır tabi ama önemli olan kişisel tercihlere hitab edebiliyor olunması. Ben ne istediysem şu an ona sahibim ve keşke 20 li yaslarımda yaptırsaymışım diyorum. Sanırım bizi yine bizden biri daha iyi anlıyor...