• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçakta silikonları patladı! ...kadının tatili başlamadan zehir oldu

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
implantsmooth-siltex.jpg

ABD'nin California eyaletinin meşhur plajlarında güneşin tadını çıkarmak üzere Rusya'dan uçağa binen kadının tatili başlamadan zehir oldu.

Adı sadece Irena D. olarak açıklanan 45 yaşındaki kadın, Moskova'nın Sheremetyevo Havaalanı'nda bindiği Boeing-767 tipi uçakta yaklaşık 14 saat içinde California'nın sıcak kumsallarında güneşlenmenin hayalini kuruyordu.

Uçuş sırasında kendini kötü hissetmeye başlayan kadın, bunun basınçtan kaynaklandığını düşündü.

Life.ru ve Ria Novosti'de yer alan habere göre, uçaktan inen kadın havaalanında bayılarak hastaneye kaldırıldı. ABD'li doktorlar çok geçmeden kadının sağlığının süratle bozulmasına yol açan şeyin ne olduğunu anladı. Rus kadının göğsündeki silikonları patlamıştı.

Kadını muayene eden doktorlardan biri, "Uçuşlar kendiliğinden silikonlara zarar veremez. Muhtemelen silikonlarıyla ilgili daha önceden de sorunları vardı ve patlama basınç değişimi nedeniyle gerçekleşti" diye konuştu.

Bütün tatilini California'daki hastane yatağında geçirmek zorunda kalan Irena'ya doktorlar ikinci bir meme estetiği ameliyatını da ciddi sorunlara yol açabileceği gerekçesiyle yasakladı.

demek ki kadının silokonları önceden patlamış
basınç değişimide bu durumu tetiklemiş
neden patlamış acaba buda ayrı bi merak konusu
bi insanın silokonları durduk yere patlamaz ki
kesin silikonları patlatacak bi eylem içerisinde bulunmuştur :jeyyar::jeyyar:
yazık üzüldüm kadınceğizee o silikonlarla ne güzel güneşlenecekti

demek ki kadının silokonları önceden patlamış
basınç değişimide bu durumu tetiklemiş
neden patlamış acaba buda ayrı bi merak konusu
bi insanın silokonları durduk yere patlamaz ki
kesin silikonları patlatacak bi eylem içerisinde bulunmuştur :jeyyar::jeyyar:
yazık üzüldüm kadınceğizee o silikonlarla ne güzel güneşlenecekti

bakıyorum bu silikon konusu çok ilgini çekti:jeyyar::jeyyar:

merak ettimm :kedi::kedi:
oda tıbbi bir işlemden geççek yazık sarduşum
85 olmak varken 75 lik kaldı kadınceğizz kaydirigubbakcemile3
ya kalitesiz malzeme kullandılar yada :jeyyar::jeyyar:

ikisinin birden patlaması çok ilginçCADIARZU

bir de o silikon denen madde patladığı zaman vücuda yayılırmış ve dünyanın en iyi cerrahı bile çıkartazmış...

vücudun değişik yerlerinden top top kütleler halinde çıkma ihtimali de çok yüksek olurmuş...

düşünsene için için yüzüne yürüdüğünü:1shok: beynine doğru yürüdüğünü:gitme:

Back