Ucakta ilac

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba hanimlar
Yakin zamanda bi yurtdisi seyahatim var is icin 5 gunlugune gidicegim ve yanimda kullandigim dogum kontrol hapindan 5 adet(hergun bi tane) alip ilac kutusuna koyup valize koymayi dusunuyorum receteyle satilan bi ilac degil ilk defa yanimda goturucem o yuzden bilgisi olanlardan yardim istiyorum bi sorun cikarmi kimisi goturemezsin asla demis kimisi el bagajina koymazsan sorun olmaz demis thy ile gidecegin boyle bisey yasayan varmi aranizda paylasirsaniz cok sevinirim bayadir aklimi kurcaliyo bana dert oldu?

neden sorun olacak anlamadim. müşteri hizmetlerini arayip danışabilirsiniz

ben receteyle satilan agir ilaclar götürdüm 2-3 cesit bagajda hicte sorun olmadi

Valizde hicbir problem cikmaz. Valize tursu, salca, et kavurma falan koyanlar var:) Valize kimse bakmiyor zaten

El bagajina da ne olur ne olmaz diye koymayin

Eksi sozlukte bazi forumlarda vesaire asla yanina ilac alinamayacagi valizin acilip atildigi yazmista o yuzden kafama taktim
olur mu biz defalarca bindik bi ton uçakla. onu kabin valisine koyarsanız hic sourn olmaz zaten dert etmeyin

Hiç bir şey olmaz. Her ay çifter çifter uçak yolculuğu yapıyorum. El bagajına koyup gidiyorum. Hap ilaçlar yasak listesinde değil.

Back
X