Ucakta el bagajiyla ilgili bir sorum var ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
Kizlar ALLAH IZIN VERIRSE bir kac haftaya turkiyeye izine gidecegim,kendimle cikolata goturmek istiyorum simdi el bagajima koysam alirlarmi ucaga ? normal bagaja versem havalar sicak valizide ordan oraya firlatirlar kesin cikolatalarin safti kayar kac kere gittim geldimde cikolata ilk defa goturecegim yardimci olurmusunuz ?:26:​

Son düzenleme:
El bagajini açıp bakabiliyorlar biz turkiyeye gittiğimizde kontrol etmislerdi.... Hatta kardeşim almanyadan çıkış yapmıştı hediyelik bütün parfümler gitti cope...Ama çikolatayı alirlarmi bilmiyorum.... Çok fazla gotureceksen Sana tafsiyem alimynyum folyayla iyice sar büyük valize koy halam öyle yapardi....

Ben cikolatayi hep bavulda goturdum. Hava disarda sicak, ama ucagin icinde pek oyle olmuyor. Su zamana kadar sorun yasamadim. El bagajina da alsan sorun olacagini sanmiyorum, sivi seylerde sorun cikarabiliyorlar sadece, cikolatayi almazlar.

havaalanına göre değişir belki bilmiyorum ama Hannover'den binmiştim ben..çantama almamıştım yiyecek,içecek hiçbir şey..ama el bagajında ne var kontrol de etmediler galiba

ay hatırlayamadım ama çok kasmıyolar ya..hatta ben 33 kiloyla binidm uçağa ,25 kilo hak varken..

hatta uçağa bitane boş valiz soktum..

görevliyle eniştem 'siz Türk müsünüz ' diye sordu ,malum o kadar şeyi alınca..

o da 'nein' demişti..hala güleriz

Tessekurler kizlar sivi seyleri biliyorumda cunku daha once oyle bi hataya dustum hic acilmamis sivi sabunum herseyimi almislardi o kadar dil doktum,
hatta gelinligimi bile acip baktilar zar zor koymustuk halbuki kutuya hic cikolata goturmedim bi danisayim dedim bir sorun cikmaz o zaman INSALLAH:26:

Ben hostes oldugum için sana bu konuda net bilgi verebilirim cikolata alabilirsin yanına.ancak ucaga goturecegin el bagajına sıvı bir şey koyma parfum deodorant sprey likit makyaj malzemeleri alkol vs.

Ben hostes oldugum için sana bu konuda net bilgi verebilirim cikolata alabilirsin yanına.ancak ucaga goturecegin el bagajına sıvı bir şey koyma parfum deodorant sprey likit makyaj malzemeleri alkol vs.

Ahanda tam aradigim yetkili kisisin...cevabin icin cok tessekur ederimmmm

Sen ABD'de mi yasiyordun? Sanki bir yerden aklimda oyle kalmisti ama emin degilim.

Hicsormaya bizde gittiğimizde benim oğlan küçük cantayi elinde tutmak istedi zorla havaalanında o cantayi el bagajına koydum içinde sampuanlar ıvır zıvır parfümler vardı.... Bizim sampuanlar eşimin traş losyonu orda cope gitti... Ama parfumlere karismadilar bide çocukların sampuanlarina.....

Benimde 2 canta vardi digerinde parfum ve sac kremi filan vardi onlari gozden kacirdilar :)

el bagajina nutella Alma gecen yil arkadasimin kileri almislardi
baska bi yolcununda makyaj malzemeleri ni aldilar Ben valizze koymustum
Az yumusuyor pek bisey olmuyor.

el bagajina nutella Alma gecen yil arkadasimin kileri almislardi
baska bi yolcununda makyaj malzemeleri ni aldilar Ben valizze koymustum
Az yumusuyor pek bisey olmuyor.

nutella degil canim buyuk dikdortgen cikolatalardan filan alicamda,
ay heralde gorevliden gorevliye degisiyormu ne isim sansami kaldi ki

pekı arkadaslar deorant alabılırmıyız bavula .. el cantasına dııl bavula?

bıde cekırdek :)) almanyaya cekırdek goturecemde çitlemek ıcın :))

ben pazar gunu frankfurttan geldım el bagajında cıkolatalar ve i pad vardı cıhazda gorunmus i pad actılar cıkolatala ellemedıle ama i pad ımızı aldılar ınceledıler cok sukur gerı verdıler alsalardı cok uzulurdum yanı bısey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…