Merhaba bayanlar
Bir kaç hafta sonra uzun mesafeli bir yolculuk yapacağım. Aktarmalı gideceğim. Önce paris sonra boston. İki problemim var
1)uçakla gidiyorum ama ben uçaktan deli gibi korkuyorum. Panik oluyorum. Şimdiden kalbim sıkışıyor düşündükçe. O daracık kabin ve uzun mesafe yolculuk.bi öneriniz var mı ? Sakinleştirici mi alsam ?
2) bir kere uçağa bindiğimde kulağımda ve başımda çok şiddetli ağrı olmuştu. Okuduğuma göre uçak inerken oluyormuş. Biliyor musunuz gerçekten de Bu sadece inişte mi oluyor. Mesela 5 saatlik yolculuğun 5 saatinde de acı çekmem değil mi ? Hostesler bişi olursa bana yardımcı olur mu ? Bu ağrıyı çekmemek için bana yardımcı olacak bir tavsiyeniz var mı ?
Birincisi sakinleştirici almana hiç gerek yok. Aklından o duyguları atacaksın. Ne güzel bir şey oysa uçmak. Arkadan gelip size çarpacak bir arac ya da zincirleme kaza riskiniz yok ;-)
Size tavsiyem kalkiş ve iniş anında cam kenarındaysaniz eğer dışarı bakmayıniz ve hava bosluklarinda da dışarı bakmayıniz. Başınızı koltuğa yaslayip tavana bakmak herhangi bir şey hissetmenizi onleyecektir. Ayrıca tabiki de hostesler yardimci olurlar merak etmeyin ama öyle bir durumun olusacagini düşünmüyorum. Sütyen takmazsaniz ekstra rahat bir şey takarsaniz rahat olur nefes daralması yasamazsiniz.
Rahat kıyafetler giymeniz gerekir. Ayrıca ağzınızi birazcik açık tutsaniz ucak havalaninca ve havada bir süreye kadar böylece vucudunuz basınca alisacak böylece hiç rahatsız olmayacaksiniz. Uçmak harika bir duygu. Korkmaya hiç ama hiç gerek yok ;-) Allah kolaylik versin..
😨 benimde en cok korktugum seydir ama her yaz binmek zorunda kaliyorum 😣 neler hissettigini biliyorum korkun icin uyumani agrin icinde sakiz seker tavsiye ederim korkusu olmayan anlamaz ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben korkmuyorum ama ağrı çok sıkıntılı. Kalkış ve inişte oluyor evet zaten bebekler de ağlamaya başlıyor kulaklarındaki, başlarındaki ağrıdan. Basınç farkı sanırım yapacak bir şey yok... müzik dinlemek benim başımı daha çok ağrıtıyor. Kulaklarınız tıkanıca esneyin bol bol:)
Binmeden önce kabin görevlilerine söylerseniz sıkıntınızı sizi kontrol de ederler..
Merhaba bayanlar
Bir kaç hafta sonra uzun mesafeli bir yolculuk yapacağım. Aktarmalı gideceğim. Önce paris sonra boston. İki problemim var
1)uçakla gidiyorum ama ben uçaktan deli gibi korkuyorum. Panik oluyorum. Şimdiden kalbim sıkışıyor düşündükçe. O daracık kabin ve uzun mesafe yolculuk.bi öneriniz var mı ? Sakinleştirici mi alsam ?
2) bir kere uçağa bindiğimde kulağımda ve başımda çok şiddetli ağrı olmuştu. Okuduğuma göre uçak inerken oluyormuş. Biliyor musunuz gerçekten de Bu sadece inişte mi oluyor. Mesela 5 saatlik yolculuğun 5 saatinde de acı çekmem değil mi ? Hostesler bişi olursa bana yardımcı olur mu ? Bu ağrıyı çekmemek için bana yardımcı olacak bir tavsiyeniz var mı ?
Arkadaşım...uzun süren uçak yolculukları için yanına kitap dergi falan al..uçak kalkarken sakız çğne ve burun spreyi sık ağrın olmaması için,aynı şekilde iniyoruz ikazı yandığında da...bir süre kulaklarında uğultu olur ama geçer sonra...ben dokıra gitmiştim başım çok ağrıyor,kulaklarım patlıcak gibi oluyor diye..bana böyle bir kaza vakası dünyda yok merak etme dedi)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaklaşık 11 saat. Ben yanıma bol bol dergi alayım en iyisiCanim ucak korkun icin soyle dusun ; nice yaslilar biniyor minicik cocuklar biniyor , hostesler hayatlarini burada geçiriyor ve onlarda senin benim gibi insanlar.ben de korkuyordum ama artik yendim.cok sakin ol havadayiz diye dusunme.ilgini çekecek bikac dergi alirsan yanina zaman gecer bile :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sahiden mi ? Şu an çok mutlu oldum :'(
Hep ya kulak zarım delinirse ya sağır kalırsam birde abd de olacağım naparım diyordum
Bişi olmaz mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?