sanırım bende ikisi de var. teşekkürler cevabınız için içime su serptiniz.Benim de şiddetli yükseklik fobim var ama uçaktan korkmuyorum. Uçak fobisi ve yükseklik fobisi farklı şeyler.
100 ml üzerinde sıvı ve jel formda hiç bir şeyi kabine sokamazsınız. Küçük ambalajlarda sorun olmaz. Havayolunun internet sitesinde detaylı bilgi var bu konuda.
Durdurun ineceğim miIlk ucaga binisimde ben de cok korkuyordum. Surekli internetten bakiyordum. Ucak kazasi falan arastiriyordum. :) Sansima da ilk biniste ucak turbulansa girdi uzun sure sallandik falan. Ben tabi kalkip bagirdim. Durdurun inecegim diye aglamistiim. :) Allahtan hostesler cok sekerlerdi. Hemen beni sakinlestirmislerdi. O esnada birinin ustune de kusmusum :) o kizdan yolculuk boyu ozur dileyip helallik aldim :) Ama simdi alistim. Hatta artik cok eglenceli geliyor :)
Ne yazik ki evet resmen oyle bagirdim. Kucuk de degilim ha o zamanlar 23 yasinda bir ogretmendi bunu yapan :) ben zaten lisedeyken gondolda da aglamistim beni indiir diye adam beni ve 6 arkadasimi birden indirmisti. Benle konusmamisti arkadaslarim bir hafta :)Durdurun ineceğim mi
Aklıma Zeki Müren’in Türkan Şoray ile olan filmi geldi. ‘Durdurun uçağı inecek var’ diyip paraşütle atlıyorlardı. Sizin de ramak kalmış bu durumaIlk ucaga binisimde ben de cok korkuyordum. Surekli internetten bakiyordum. Ucak kazasi falan arastiriyordum. :) Sansima da ilk biniste ucak turbulansa girdi uzun sure sallandik falan. Ben tabi kalkip bagirdim. Durdurun inecegim diye aglamistiim. :) Allahtan hostesler cok sekerlerdi. Hemen beni sakinlestirmislerdi. O esnada birinin ustune de kusmusum :) o kizdan yolculuk boyu ozur dileyip helallik aldim :) Ama simdi alistim. Hatta artik cok eglenceli geliyor :)
iyi geceler
yarın sabah uçağa binmem gerekiyor ama yükseklik korkum olduğundan daha önce hiç aklımdan bile geçmemişti. mecbur kaldım yaklaştıkça da stres oldum var mı bir öneriniz tşk : (
bir de sormuşken sırt çantası ve el çantasıyla gideceğim, sırt çantasına lens solüsyonu vs katıp yanıma almasam oluyor mu öyle diş macunu el kremi falan da yasakmış galiba, bunları yanımıza almadığımız çantaya koyabiliyor muyuz ahaha soruyu sorarken saçmalığını görsem de bi sıkıntı yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?