eşinin yaptığı hiç hoş değiluçakta özellikle eşinin yanına otur ve korktuğun zaman başının etini ye! ye ki anlasın korkusu olan birinin korkularıyla dalga geçmek ne demek... gözlerini kapatıp dua etmek belki işe yarayabilir... ya da hayal kurmak, belki uyumak...
bende sürekli biniyorum aralıkta uçucam onu düşünyrm şimdiden hafif etkili uyku ilacı alabilirsin bende öyle planlıyorumda[
canim evde yoki valla simdi yarin yolculukdan elim degmez ama donerken denicem ins teskkur ederim onerim icin /QUOTE]
Ben bir havacılık firmasında çalışıyorum. Uçakların tamamı uluslararası kurallar çerçevesinde çok sıkı bir biçimde kontrol ediliyor. Yani bu uçakların içerisindeki her bir parçanın tek tek bakımı yapılıyor. Pilotlar sürekli eğitim alıyorlar. Havada bekleme durumu meydan kalabalık olduğu zaman yaşanan bir durum. O sırada exit ışıklarının yanması da sıradan bir prosedür sadece. Uçakla seyahat etmek kesinlikle en güvenilir ve en az riskli seyahat yoludur. Arabayla şehir içinde başına birşey gelme olasılığı uçağa göre çok çok daha fazla. O yüzden için rahat olsun.
bende her bindiğimde gerilirim ama çokta hoşuma gider...
sürekli işin mühendislik boyutunu sorgularım..teknolojiye hayran kalırım..
eniştem iş dolayısıyla minübüse biner gibi uçakla seyahat ediyor..
onu gördükçe biraz olsun güç geliyor bana..
kortuğumuz bişey oldumu illa espri konusu yapacak eşlerimiz,
benimkide yapar,yapmıştır,yapacaktırda..
sanırım takmamak lazım,yoksa üstüne üstüne gelebiliyorlar
benim de senden farkım yok, ayda 4-5 kere uçakla seyahat ederim
ama her bindiğimde aynı korku,özellikle uçak kalkarken gözlerimi kapatırım
aklımdan güzel olan şeyleri geçirmeye çalışırım.
yanımda eşim varsa eline tırnaklarımı geçiririm eğer yalnızsam yanımdakini lafa tutarım o kalkış anında
korkuyoruz ama mecburuz,uyku ilacı alıp binen arkadaşlarım var uzun uçuşlarda
ben hiç denemedim.
eşim aksine çok rahattır arabadaymışız gibi davranır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?