ucak bileti hakkinda bilgisi olanlar , yardim..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar daha bit ay onceden gidis donus promosyondan yani indirimli iade edilemez iki ucak bileti almistim. Izne cikarim diye . Ama bugun okul müdüruyle konustum maalesef suya yatti planim
Simdi promosyondan aldigim ucak biletleri yanacak mi
Acik bilet fln yaptirma imkani yokmu
Hani daha sonra bi yil icinde kullaniliyomus thy ne der ki bu duruma
Aradim çağrı merkezinden kimseye ulasamadim
Belki bilen biri olur dedim burda

Geçen yaz iki kişilik gidiş dönüş almıştık biz de promosyonlu..tatile gidicektik gidemedik..çok araştırdık ama iade yapılmıyormuş..yandı maalesef biletler

aslında böyle durumlarda iade konusunda alınan firmayı iyi araştırmak gerekiyor. mesela thy eğer esnek almadıysanız kesinlikle iade yapmıyor. ama pgs 30-40 tl karşılığında tarihi değiştiriyo. sürekli uçuş yapan biri olduğumdan bu konularda tecrübeliyim. zamanında benimde ağzım çok yandı

Tesekkurler canim bidaha thy den degilde pegasustan almaya calisacagim
Geçen yaz iki kişilik gidiş dönüş almıştık biz de promosyonlu..tatile gidicektik gidemedik..çok araştırdık ama iade yapılmıyormuş..yandı maalesef biletler

Off yaaa canim sıkıldı
Keske bi mucize olsa da gidebilsem..
Yamarsa da napalim nasip degilmis

Tesekkurler canim bidaha thy den degilde pegasustan almaya calisacagim

Off yaaa canim sıkıldı
Keske bi mucize olsa da gidebilsem..
Yamarsa da napalim nasip degilmis

thyden almıştık canım biz de geçen ağustos ayında.. kesinlikle promosyonlu biletlerde iade olmayacağı söylenmişti..300 tl boşa gitti ama sen yine de araştır belki sımdı farklıdır prosedürleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…