Uçağını kaçıran İngiliz yolcu havaalanında intihar etti...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Erbil'e gidecek uçağını kaçıran 50 yaşındaki İngiliz vatandaşı Jacqueline Anne Sutton, Atatürk Havalimanı’nda intihar etti.
Sitene Ekle

Türk Hava Yolları’nın TK- 1986 sefer sayılı uçağıyla dün gece saat 21.58’de Londra’dan Atatürk Havalimanı’na gelen ve transit olarak saat 00.15’te Erbil’e gidecek olan Sutton uçağını kaçırdı. Bunun üzerine transit yolcu bankosuna başvuran Sutton, yer hizmeti görevlilerine ne yapması gerektiğini sordu. Görevlilerden uçağını kendisinin kaçırdığı için yeni bir bilet alması gerektiğini öğrenen Sutton, daha sonra bilet satış ofisine yönlendirildi. Ancak parası olmadığını ifade eden Sutton bir süre ağladıktan sonra dış hatlar terminali geliş katında transit bölümdeki tuvalete gitti.

RUS YOLCULAR FARK ETTİ

Burada ayakkabılarının bağcıklarını çözerek kendisini tuvalet kapısının arkasındaki askıya asan Sutton’un intihar ettiği tuvalete giren 3 Rus yolcu tarafından fark edildi. Rus yolcuların görevlileri haber vermesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri İngiliz uyruk yolcunun öldüğünü anlayınca polise haber verildi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Sutton cenazesi polisler tarafından 215 no’lu köprüden indirilerek aprona gelen cenaze aracına konulup Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
http://www.milliyet.com.tr/ucagini-kaciran-ingiliz-yolcu-gundem-2133757/

Kısa yoldan uçmayı tercih etmiş....üstelik bedava...

Bir İngiliz neden Erbil'e gitmek ister? belki bir yakını oraya kaçtı, belki birinin başına bir şey gelecekti.. çok ama çok acı, üzüldüm..

Bir İngiliz neden Erbil'e gitmek ister? belki bir yakını oraya kaçtı, belki birinin başına bir şey gelecekti.. çok ama çok acı, üzüldüm..
Garip. Üzücü... Benimde aklima geldi bunlar.

Gazeteciymis bu arada... Olay sanildigi gibi basit değil bence...

Yazık olmuş
ölmeye ne gerek vardı ki
Türk milleti vicdanlıdır
Türk lere söyleseydi birileri verirdi ya

Kim bilir ne derdi vardı. Niye gitmesi bu kadar önemliydi.

çok tuhaf ve acı bir durum. yardım isteyecek kimsesi yok muydu acaba? toprağı bol olsun. üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…