Uçağı rötar yapınca çalışana hakaretler yağdırdı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Uçağı rötar yapınca çalışana hakaretler yağdırdı!
İstanbul Havalimanı'nda kaydedilen görüntüler tepki çekti.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde iddiaya göre uçak rötar yaptı. Bir kadın rötar yapan uçak nedeniyle personele ağır hakaretler ve küfür etti.
Görüntülerde, Bodrum yolcusu olduğu belirtilen kadın, uçağın bir saat rötar yaptığını söylüyor. Daha sonra hakaretler ederek sözlü saldırıda bulunan kadın, “Koca k.çını büyütene kadar birazcık aklını çalıştır” diyor.

Personelin “Düzgün konuş benimle” tepkisinin üzerine ise kadın “ temas yok, ben çingenelerde temas etmiyorum" diyor. 'Sokak süprüntüsü' diyerek personeli tahrik etmeye devam ediyor.

Diğer yolcuların da tepkisini çeken kadın hakaretleirne devam ederken bir kadın, “Ama hanımefendi bu şekilde konuşmanız doğru değil ki, ayıp yani, siz ne yapmaya çalışıyorsunuz. Hakaret ediyorsunuz ben olsam sizi döverdim” diyor.
http://www.cumhuriyet.com.tr/video/...pinca_calisana_hakaretler_yagdirdi_.htmlVideo kaynak: HavArenaMedya

Son düzenleme:
Bir kesimden ne kadar nefret ediyorsam bu kesimden de en az o kadar nefret ediyorum.. parası olduğu için her önüne geleni ezebileceğini zanneden, aldığı eğitimin kendisini asla eğitemediği, yozlaşmış, zavallı tipler bunlar.. o "temas yok" kuralının geçerli olduğu ülkede bunu yapsan anında paketlerlerdi seni, tabi biliyorsun kimi ezebileceğini onun rahatlığıyla "timis yik timis yik" der durursun.. kız sabırlıymış, allah korusun gerilip gerilip kafayı o burnuna çakadabilirdi, sabırlıymış evet..

işimden olmayayım demiştir kız, ama keşke dava etseydi

işimden olmayayım demiştir kız, ama keşke dava etseydi

etmiş diye okudum twitter da, bir çok kişi gönüllü olarak avukatlığını yapacağını söylemişler.. çok üzüldüm ya chess öyle böyle değil.

etmiş diye okudum twitter da, bir çok kişi gönüllü olarak avukatlığını yapacağını söylemişler.. çok üzüldüm ya chess öyle böyle değil.
çevredekilerde sen ne yapıyorsun demiyor, bi de sırtını dönüp gitti, sabah çocuklar duymasında oynayan biri bağlandı o da ordaymış, uçak rötar falanda yapmamış, kadın arkadaşıyla güle oynaya uçtu benim iki koltuk arkamda, bizim bütün moralimizi bozdu ama diyor. Dava etmemiş malesef belki şu saatten sonra eder, umarım eder, bişey çıkacağını da sanmıyorum ama

firma bodrumdan dönüş biletini iptal etmiş, nasıl dönücem ben şimdi diyormuş

zaten çevredekilerin duyarsızlığı ayrı bir kriz bence, bir tanesi de tepki vermiyor ya kameraya çekiyorlar ya da izliyorlar.. ortada güvenlik falan da yok, güvenlik olsa da bir kanun yok falan falan.. olayın neresinden tutsan elinde kalıyor chess.. eğer sonra attığı tweetler onunsa tam sıvama oluyor her mesajı..

Bende salon çizgisi felan kalmaz anında oracıkta yolardım..
Eğer yanımda birisine yapılıyorsa yine aynı şekilde çirkefin kralını yapardım.. Çalışan iş kaygısı yüzünden temas etmemiş olması çok normal o yüzden seve seve ben temas ederim..

Kızcağızda da ne sabır varmış Ben olsam kafasında tek tel saç yoktu şimdi terbiyesizin.
2 kuruş ücret ödeyip oradaki tüm çalışanları satın aldığını sanan bir görgüsüz daha işte .. azalarak bitmeleri dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…