işimden olmayayım demiştir kız, ama keşke dava etseydiBir kesimden ne kadar nefret ediyorsam bu kesimden de en az o kadar nefret ediyorum.. parası olduğu için her önüne geleni ezebileceğini zanneden, aldığı eğitimin kendisini asla eğitemediği, yozlaşmış, zavallı tipler bunlar.. o "temas yok" kuralının geçerli olduğu ülkede bunu yapsan anında paketlerlerdi seni, tabi biliyorsun kimi ezebileceğini onun rahatlığıyla "timis yik timis yik" der durursun.. kız sabırlıymış, allah korusun gerilip gerilip kafayı o burnuna çakadabilirdi, sabırlıymış evet..
işimden olmayayım demiştir kız, ama keşke dava etseydi
çevredekilerde sen ne yapıyorsun demiyor, bi de sırtını dönüp gitti, sabah çocuklar duymasında oynayan biri bağlandı o da ordaymış, uçak rötar falanda yapmamış, kadın arkadaşıyla güle oynaya uçtu benim iki koltuk arkamda, bizim bütün moralimizi bozdu ama diyor. Dava etmemiş malesef belki şu saatten sonra eder, umarım eder, bişey çıkacağını da sanmıyorum amaetmiş diye okudum twitter da, bir çok kişi gönüllü olarak avukatlığını yapacağını söylemişler.. çok üzüldüm ya chess öyle böyle değil.
çevredekilerde sen ne yapıyorsun demiyor, bi de sırtını dönüp gitti, sabah çocuklar duymasında oynayan biri bağlandı o da ordaymış, uçak rötar falanda yapmamış, kadın arkadaşıyla güle oynaya uçtu benim iki koltuk arkamda, bizim bütün moralimizi bozdu ama diyor. Dava etmemiş malesef belki şu saatten sonra eder, umarım eder, bişey çıkacağını da sanmıyorum ama
temas olmadigi surece butun hakaretleri yiyip yutmaliEki Görüntüle 2262734 Ay bide zeytinyağı gibi üste çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?