- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 31
-
- Konu Sahibi Sebnem1453
Merhaba Hanımlar. Yaklaşık 3 aydır tam bıyık bölgesinde çıkan bi sivilce var. İlk çıktığında ucu vardı sıktım sonra iz kaldı tabi. Derken altında beyaz gittikçe sertleşen sivilceye evrildi. Kist gibi katı ve ucu yok. Kuru cilt tipine sahibim. Hiç sivilce problemi yaşamadım. Adet öncesi bi kaç tane çıkar kendiliğinden kaybolurdu iz vs. problemi yaşamamıştım. Napmalıyım acaba bu sivilceye? Üstelik vücudumda da üç yerde siyah nokta gibi çıkan sıkılan şeylerden oluştu. Tecrübe ve önerilerinize açığım. Cildiyeye henüz randevu bulamadım
Merhaba Hanımlar. Yaklaşık 3 aydır tam bıyık bölgesinde çıkan bi sivilce var. İlk çıktığında ucu vardı sıktım sonra iz kaldı tabi. Derken altında beyaz gittikçe sertleşen sivilceye evrildi. Kist gibi katı ve ucu yok. Kuru cilt tipine sahibim. Hiç sivilce problemi yaşamadım. Adet öncesi bi kaç tane çıkar kendiliğinden kaybolurdu iz vs. problemi yaşamamıştım. Napmalıyım acaba bu sivilceye? Üstelik vücudumda da üç yerde siyah nokta gibi çıkan sıkılan şeylerden oluştu. Tecrübe ve önerilerinize açığım. Cildiyeye henüz randevu bulamadım
Bende patlattım içini boşalttım ama iz kaldı ve yine beyaz sert bişeyle doldu içiEşimde var dedidiniz gibi iğneyle patlatıyor çıkıyor sonra iz kalmiyor
Tamamen çıkmamıştır belkiBende patlattım içini boşalttım ama iz kaldı ve yine beyaz sert bişeyle doldu içi
İşte şimdi öyle değil ilk çıktığında sivilce gibiydi sıktım zamanla elimi orada gezdirirken deri altında bi sertlik farkettim gittikçe de büyüdü şuan bi mercimek tanesi gibi ucu yok bıyık bölgemde izi kaldıTamamen çıkmamıştır belki
Benim sivilce çıktığı zaman sarimsak kesip sürüyorum büyümeden yok oluyordu belki işe yarar denerseniz
Merhaba kara merhem nedir acaba ilk kez duydum eczaneden mi alınıyorKara merhem bulabilirseniz uç verdiriyo sonra geçer zaten