• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç hafta önce üç gün arayla iki yirmilik dişimden ameliyat oldum ve .........

BENRUYARUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
1.108
12
158
7-10 gün içinde dikişlerimi aldırmam gerekiyordu, ağzım o kadar az açılıyor ki halen dikişlerimi aldıramadım, üçüncü kutu antibiyotiğim de bitti, sol alt yirmilik ameliyatla alındıktan sonra enfeksiyon kaptı ve halen düzelemedi, çenem eskisi gibi açılmıyor, benim gibi olmuş olan var mı? Düzelir mi acaba? İltihap ve az az kanama şeklinde devam ediyordu üç günden beridir ağzıma iltihap tadı gelmiyor, doktor ha bire antibiyotik verip gönderiyor, benim gibi olan oldu mu hiç? Nolur yardım edin :(((

Resmen çenem kitlendi, üç parmak açılması gerekirken iki parmak ancak açılıyor, üç haftayı geçti düzelmedi, hep böyle mi kalacak yoksa :59: buna benzer şey başına gelen ya da duyan yok mu aranızda?

Geçmiş olsun öncelikle..
Aradan uzun zaman geçti, net olarak zamanı hatırlamıyorum ama bir süre ağzımı açmakta zorlanmıştım tabi ki.. Ben farklı zamanlarda teker teker aldırmıştım dişlerimi. Sizin ikisini peş peşe aldırmış olmanızdan kaynaklanıyor olabilir tabi. Doktorunuzla konuşmadınız mı?

Geçmiş olsun öncelikle..
Aradan uzun zaman geçti, net olarak zamanı hatırlamıyorum ama bir süre ağzımı açmakta zorlanmıştım tabi ki.. Ben farklı zamanlarda teker teker aldırmıştım dişlerimi. Sizin ikisini peş peşe aldırmış olmanızdan kaynaklanıyor olabilir tabi. Doktorunuzla konuşmadınız mı?

Amasya'da çene cerrahı olmadığından Samsun'da aldırmak zorunda kaldım, tekrar gidemedim, buradaki doktor zamanla geçer diye düşünüyorum dedi ama dikişler halen ağzımda duruyor, git göster Samsun'a dedi sevk de verdi ama yıl sonu ve iş yerinden şuanda izin isteyemem. :(((

Back