Üç Günlük Eğlence Planı...

en çok sevdiği şeyleri sıralarım ve hiç ummadığı anda yaparım süprizlerle yani
onun için unutulmaz günler yaşatırım
sevdiği yerlere götütür görmek istediği
sevdiği yemekleri yapar

mekan olarak altınpark çok hoş. atakuleye de çıkabilirsin. hani ne tür etkinliği seviyorsanız. ben dağ tepe dolaşmaktan hoşlanırım mesela.

kızılyda merdivenli yerlerde gezmek ayrı bi tat. bana hep romantik gelir o taraflar. sinema, alışveriş yerlerinde gezmek de bir alternatif olabilir.

beğenisine-tarzına göre bir yemek hoş olur.

mekan yazma demişsin ama napayım başka bişey gelmedi aklıma.

ben mutlaka pasta-kurabiye yapardım gelen kişi için. zemuszemus

dışarıda yapılacak güzel bir kahvaltı ardından hava daha kirlenmemişken güzel bir gezinti farklılık yaratabilecek gezilecek çok güzel mekanlar var alışveriş merkezleri bile buna dahil aslında hayvanat bahçesi farklı seçim düşünenelere fotoğraf çektirmek için harika bir yer bence , vizyonda güzel filmler var sinemada çok iyi bir fikir , çok lüks yerlerde yemek yemektense ayak üstü atıştırmak bana daha mutluluk verici geliyor göksuda güzel bir çay keyfi , mümkün olabildiğince doğa ve yeşillik insanı çokmutlu kılar , emek verilerek yapılmış güzel bir ıslak kek ..... aklıma bunlar geldi şimdilik fıstığım

çok teşekkürler kızlar tiyatro bileti aldım tiyatroya gideceğiz beraber:))ıslak kek yapıcam:)beraber kalhvaltı yapıcaz ve gezicez saoluna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…