Üç günde git gide belirginleşen hassas test pozitif dün beta 1.20

yummyyumos

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
107
8
16
33
Dün 1.20 beta sonucumu aldım şaşkındım hayalet çizgi üç gün geciktim. Umudum gitti. Bu sabah tekrarladım hassas testi daha da belirginleşti ilk 10 dkda pcos var bazen 30-32 günde olurum takvime göre arada 34 olduğu da oluyor takvim 34 ü baz aldı 37. günüm nedir bu ilk defa başıma geliyor lütfen cevaplayın. Teşekkür ederim.

Dün 1.20 beta sonucumu aldım şaşkındım hayalet çizgi üç gün geciktim. Umudum gitti. Bu sabah tekrarladım hassas testi daha da belirginleşti ilk 10 dkda pcos var bazen 30-32 günde olurum takvime göre arada 34 olduğu da oluyor takvim 34 ü baz aldı 37. günüm nedir bu ilk defa başıma geliyor lütfen cevaplayın. Teşekkür ederim.
acaba geç yumurtlamış olabilir misiniz çünkü yumurtlama gününde yapılan gebelik testi de silik çizgi verebiliyor

Olabilir mi bilmiyorum ama 38. Gün gecikmenin yumurtlarken regli olunmaz mıydı? 10 dk içinde şimdi yine çok silik çıktı o bekledikçe yine koyulaşacak sanırım. Dört gündür mutlaka hayalet çizgi oluyor 10 dk içinde ışıkta çok çok iz gibi oluşuyor yarım saat geçince bir öncekilere göre daha da belirgin oluyor bu kuruma çizgisi olamaz değil mi? Belirginleşiyor çünkü ben telefon feneriyle bakarım ki gölge kaç dk da çıkmış diye

Son düzenleme:
1.20 sonuç negatif demektir. Testi 10 dkdan sonra çıkan sonuçları dikkate almayınız. Bazı marka testler yalancı pozitiflik verebiliyor özellikle artimed için bunu çok duydum. Beta sonucunuz çok güncel. 1 hafta önce 1.20ydi deseydiniz insan belki umutlanirdi ama malesef dün yaptirmissiniz. Kanda gözükmeyen idrarda asla gözükmez

Kan testini Cuma yaptım gecikmenin ikinci günü pcos var takvim 30-32 arası olsam da 34. Günü baz almış gecikmeyi 36. Gün 1.20 çıktı ve hassas test prodoctor ben pıhtılaşma düşük yaşadım bir yıldır yapıyorum saatler sonra bile silik çizgiyle bile önceki hamileliliği öğrendim regle 6 5 4 3 2 1 gün kala bile yaptım silik hiç görmedim. Aynı şekilde gecikmenin 1. Günü ve bugün önceki testlerle karşılaştırdığımda bir öncekilerden daha belli ilk iki gün gölge koyu hayalet iki gündür ise açık pembe oluyor Şimdi nokta kadar pembe leke geldi

Maalesef kan esastır çünkü önce kana sonra idrara geçer. Eğer kanda negatifse yoktur. Bi kaç gün bekleyip tekrar kan verin.

benimde adetim gecikti 10 gun idrar testinde cok silik çıkti gittim kan verdim 1.20 cikti hamile degilsin dedi doktorum bugun 2 ay oldu hastalanmiyorum idrar testi yaptim cift cizgi cikti kan vermeye gittim sonuvu bekliyorum doktorum bugun buyuk ihtimalle hamilesin dedi bekliyorum

Back