• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üç farklı doktor üç farklı görüş

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
meraba arkadaşlar.ben bir doğum yaptım göğüslermde sarkma ve küçülme oldu.meme dikleştrme artı protez istyrm.bunun için üç farklı doktorla görüştüm.ve çok garip üçüde farklı yorum yaptılar.biri kasaltı olucak dedi biri kasüstü,diğeriyse kas zarı altı yapıcağını söyledi.ve üçüde senn mecbur bu şekilde olucak die iddia ediyor.benm eşim bayan cerrahta şart koşuyor,bana bayan cerrahta ameliyat oln ve memnun kalanınız varsa lütfen yazın.haftaya ameliyat olmak istyrm.eser aydoğdu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.acil cevap yazın arkadaaşlar yardıma ihtiyacım vaarrrr....eyvahedigeldismile

bu konuda Aylin Karanlık çok iyi diyolar tatlım bence onu araştır biraz hatta ben yarın onunla görüşmeye gidiyorum göğüs estetiği konusunda çok övüyorlar ayrıca göğüs büyütmede daha iyi bulunuyor.
Bir araştır derim ben

saol canım.ben aylin hanımla görüşmeye gittim zaten ama tam tatmin olamadım açıkçası.yarın sen görüşürsen benide bilgilendirirsen çok sevinirim canım. öpüyorum.

selam ben cumartesi görüştüm aylin hanım la ve gerçekten duyduklarıma hak verdim bence sende emin olabilirsin tatlım

sana neler söyledi,kasaltı kasüstü nye karar verdiinz.senn adına sevndim bu arada :)

walla ha bana kas altı üstü falan sakın yapmasın taşar dururum:D:D:D
benim zaten büyük tatlım yaaa sakın yapmasın bana öle şeyler:)))))
benimkini küçültücek en kas üstünden:D

allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 bende büyütüyosun sandm.hyrlısı canım hakkında inş. güzel geçer

Back
X