Merhaba hanimlar nereden başlayacağımı bilmiyorum aslında.24 yasinda uc cocuk annesiyim. eşimle evlendiğimizden bu yana surekli sorunlar yaşadık. her konuda baskı yapıp beni disiplin etmeye çalışıyordu. Son zamanlarda baskiya dayakta eklendi.Artik aramizda saygi ve sevgi dair hic birsey kalmadi. iki haftadır annemin evindeyim. 2 gün önce kayınvalidem ve ailesi benim elimde toplanmışlar.Ben annemin evinde iken ve küsüp gelmişken.. bu durum beni çok kızdırdı duruma kayımpedere anlattım."Ne var bunda neden misafir sevmiyorsun" bir türlü anlamıyorum dedi.Bes yillik evliliğim boyu nca sürekli kayınvalidemin ailesini ağırladim ama artık agilayamiyorum 10 aylık ikizlerim var. Doktora geliyoruz diye her ay gelip bir hafta kaliyorlar bu durum bes senedir boyle. şuan boşanmanın eşiğindeyz. karşı taraf sadece benim misafir sevmediğimi sebep gösteriyor. ne yapacağımı şaşırdım. 3 çocukla boşansam ne yaparım ailemin bakacak durumu yok.kendim çalışsam çocuklarima yetebilir miyim bilmiyorum sizce çocuklarım için katlanmalimiyim yoksa bosanmalimiyim