uc cocugumla bir başıma...

ozlemxsuheda

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
39
8
34
Merhaba hanimlar nereden başlayacağımı bilmiyorum aslında.24 yasinda uc cocuk annesiyim. eşimle evlendiğimizden bu yana surekli sorunlar yaşadık. her konuda baskı yapıp beni disiplin etmeye çalışıyordu. Son zamanlarda baskiya dayakta eklendi.Artik aramizda saygi ve sevgi dair hic birsey kalmadi. iki haftadır annemin evindeyim. 2 gün önce kayınvalidem ve ailesi benim elimde toplanmışlar.Ben annemin evinde iken ve küsüp gelmişken.. bu durum beni çok kızdırdı duruma kayımpedere anlattım."Ne var bunda neden misafir sevmiyorsun" bir türlü anlamıyorum dedi.Bes yillik evliliğim boyu nca sürekli kayınvalidemin ailesini ağırladim ama artık agilayamiyorum 10 aylık ikizlerim var. Doktora geliyoruz diye her ay gelip bir hafta kaliyorlar bu durum bes senedir boyle. şuan boşanmanın eşiğindeyz. karşı taraf sadece benim misafir sevmediğimi sebep gösteriyor. ne yapacağımı şaşırdım. 3 çocukla boşansam ne yaparım ailemin bakacak durumu yok.kendim çalışsam çocuklarima yetebilir miyim bilmiyorum sizce çocuklarım için katlanmalimiyim yoksa bosanmalimiyim

Sadece çok misafirliğe geliyorlar diye mi boşanacaksın canım anlamadım keşke açsan konuyu biraz

eşinle oturup güzelce ve sakince konuşun..halletmeye çalışın..gerçi işin içine şiddette girmiş...saygı yok sevgide bitmiş sanırım..evet hayat zor ama ailen sana kucak açarsa neden olmasın...

Annen çocuklara baksa, sen çalışsan olmaz mı ? kocan da zaten nafaka vermek zorunda ..
Seni çağıran, pişman olan yok ki karşı tarafta
bu şekilde dönersen herşey daha da berbat bir hal alır ..

Evliliğinde şiddet var, evi terk etmişsin ve kayınvalidenlerin evinde toplanmasına mı taktın? Takış önceliklerini gözden geçirmelisin.
Maddiyata gelince, şiddet gördüğün için kocandan tazminat ve nafaka alma hakkın var. Ek olarak bir de çalışırsan sıkıntı çekmezsin. Ücretsiz avukat talep etme hakkın da var, yardımcı oluruz sana burada. Katlanmana gerek yok.

son caren bosanmaksa bosanacaksın tabı ama bekle ıyıce sonradan keske deme.al cocuklarını gec aılenın yanına onlar baksın cocuklara sen gır ıse calıs .nıye yetemıyceksın evlatlarına tabıkı yetersın .belkı marka gıymezler hergun et yemezler ama buyurler merak etme.kendıne guven .bu kadar kıcını kaldırmayın erkeklerın kendınıze guvenın bıraz .onlar bakıyosa bızde bakabılırz kuzulara.

Eşinden nereye kadar dayak yemeyi planlıyorsun ki?
belli ki erken yaşta evlenmişsin işin çok zor Allah yardımcın olsun.
Boşanırsan da eşin sana ve bebeklerine tazminat ödeyecek hep ailene yük olmazsın çocuklarını biraz toparlayınca bir işe de girersin belki

Sadece çok misafirliğe geliyorlar diye i boşanacaksın canım anlamadım keşke açsan konuyu biraz
tabiki misafir çok geliyor diye boşanmıyorum ama baski dayak gibi sebepler varken ben evde yokken kayinvalidenin ailesini toplamasına tepki gösterdim bunun benim sucummus baska bir sorun yokmus gibi davranmalarina cok kizdim

şiddet ve baskı varsa bosan bence... esınden cocuklar ve kendın ıcın tedbır nafakası ve tazmınat alırsın. bır ısede gırersen aılen bakar cocuklara sen para kazanıp hayatınızı ıdame ettırırsın.. erken yasta evlenmenın ve calısmayıp evde ev hanımlıgı yapmanın eksılerı işte bu durumlarda açığa cıkıyor ne yazıkki..

Ailenle yaşasan,sen çalışsan annenler çocuklara baksa olmuyor mu ? İşe girsen de annenlerle yaşama şansın yok mu ?

Kesinlikle sen cocuklarina yetersin Allah buyuk bir ise girersin ailende destek olur nafaka da alican elbet idaee edersin bence dha fazla cekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…