Canim biz suan prezervatif kullaniyoruz esim karsi ciksa dahi sonra sprial taktircam. Hapla veya igneyle ugrasmak istemiyorum
Evet canim biraz erken cikti benimki :)) ya igne pek dusunmedim esimi cok zor ikna ettim 1 ay 2 ay kullaniriz sonra sprial taktircam dedim yani zar zor ikna ettim . sende ikna ettirebilirsen prezervatif kullanin sonrada sprial taktir igneyle felan ugrasma
Uç aylık iğne kullanmistim önceden adeti tamamen kesiyor diye bıraktım aylık ignede kocaman bisey kalcaya vuruyorlar uç gün açıyordu yeri çekilmez her ay bende prezervatif dusunuyorum bundan sonra[/QUOT
her zaman kullanmaz benmkimecbur sprial emzirmeyi bıraktıktan sonra hap
ya ben kullanan br kaç kişiye sordum bi sıkıntı olmuyor dedi . benimde kafam karışık hapa devam mı etsem d,ye düşünüyorum ama emzirdiğim için oda olmuyor
Uç aylık iğne kullanmistim önceden adeti tamamen kesiyor diye bıraktım aylık ignede kocaman bisey kalcaya vuruyorlar uç gün açıyordu yeri çekilmez her ay bende prezervatif dusunuyorum bundan sonra
benimki laf edip diyor zaten yakın zamanda taktırırım olmazsa emzirme bitince çıkartırım hapa devam :)
bende ögle yapıcam sanırım ama şu yok ip koptu yok kaydı muhabbeti korkuyor beni ben 2.ci gebelik düşünmüyorum çünkü[/QUOTE
kusura bakma dışarı boşalacak o zaman. 2 korunma yöntemini kullanıp hamile kalanı bile duydum.
benmkinin en büyük fantazilerinden ama yapacak bir şey yok şu 2 3 ay çok önemli
açıkcası prezervatifi oldum olası sevmem ama mecburuz sanki boşluk ayol tövbe yarabbi
bende hiç sevmiyorum ama başka kullanabileceğimiz yöntem yok şuan için siz daha başlamadığınız için rahatsın sen