Üç Aylık igne ile Korunma

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam annisler size sorum var 17sinde sezeryan ile dogum yaptim.
40imdan sonra sıkı bir korunma yontemi ariyorum.
Internette uc aylik igneler oldugunu emziren annelerin tercih ettigini fark ettim bu sekilde korunan varmi?

Canim biz suan prezervatif kullaniyoruz esim karsi ciksa dahi sonra sprial taktircam. Hapla veya igneyle ugrasmak istemiyorum

Canim biz suan prezervatif kullaniyoruz esim karsi ciksa dahi sonra sprial taktircam. Hapla veya igneyle ugrasmak istemiyorum

Kiz sen dogurdun mu ?
Dogurdun da 40 in ciktimi masallah size valla ben 5inde yari kirkim cikicak.
Bizde prezeevatif dusunduk ama korkuyorum yirtilma olur die.
Igne kotu muki dusunmedin?

Evet canim biraz erken cikti benimki :)) ya igne pek dusunmedim esimi cok zor ikna ettim 1 ay 2 ay kullaniriz sonra sprial taktircam dedim yani zar zor ikna ettim . sende ikna ettirebilirsen prezervatif kullanin sonrada sprial taktir igneyle felan ugrasma

Canim ya spiral de esin hissedermis ip dalgasi var die istemedim acikcasi ve spiralde kayma derdi oluyormus.
Ben 17sinde dogum yaptim

ya ben kullanan br kaç kişiye sordum bi sıkıntı olmuyor dedi . benimde kafam karışık hapa devam mı etsem d,ye düşünüyorum ama emzirdiğim için oda olmuyor

Uç aylık iğne kullanmistim önceden adeti tamamen kesiyor diye bıraktım aylık ignede kocaman bisey kalcaya vuruyorlar uç gün açıyordu yeri çekilmez her ay bende prezervatif dusunuyorum bundan sonra

ya ben kullanan br kaç kişiye sordum bi sıkıntı olmuyor dedi . benimde kafam karışık hapa devam mı etsem d,ye düşünüyorum ama emzirdiğim için oda olmuyor

allah allah olmuyorsa bende spiral taktırıyım ozaman. kız emziriorum bende hapa başlayamam

Uç aylık iğne kullanmistim önceden adeti tamamen kesiyor diye bıraktım aylık ignede kocaman bisey kalcaya vuruyorlar uç gün açıyordu yeri çekilmez her ay bende prezervatif dusunuyorum bundan sonra

kesiorsa sıkıntı var ozaman.
nasıl korunacagımı sasırdım ayol :/
daha 20 gün var ama ne biliyim simdiden düşünüyorumm

benimki laf edip diyor zaten yakın zamanda taktırırım olmazsa emzirme bitince çıkartırım hapa devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…