Ty sarartc krem kullanan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bıcırık_06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

göbeğimdekileri bende saç boyası ile boyamak istiyorum almak istemiyorum çok acır diye. boyadıysan nasıl oldu ve hangi renk ile?

canım ben forumda okumuştum bi arkadaş sarı boya ile boyadığını ve çok rahat ettiğini yazmış bende boya aldım vakit bulunca uygulayacağım.sonucu yazarım

uyguladığınız da nasıl oldu peki? çıkmaz diye düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

Aynen benimkisi de böyle oldu. Belki çıkar diye tüylerim yokken bıyık bölgeme sürdüm olmayan kıllar coştu. Her yerimde kıllanma başladı. Olan kıllarda 2 kat uzun oldu. Napcağımı şaşırdım resmen. TÜY SARARTICI PİŞMANLIKTIR!

ben yaklaşlık 2 senedir kollarıma kullanıyorum çok da memnunum gözlemlediğim kadarıyla yeni tüy çıkarmıyor, uzatmıyor da. tüyler uzadıkça en uç noktaları incelip kendiliğinden döküldüğü için alttan tekrar tüy uzuyor ve tabi yeni çıkan yer siyah olarak çıkıyor. şu an bazı tüylerimin üstü sarı altı siyah. bu da göz yanılması yaptırıyor çoğu insana. 1 buçuk, 2 ayda bir sarartıyorum ben vivet şu an kullandığım marka. bundan önce de saten kullanmıştım ama vivet daha çok açıyor saten biraz turuncumsu bırakıyor

hamilelik konusunda bi bilgim yok ama bende kullanırım

Arkadaşlar ben yeni doğum yaptım. Hamilelik te çıkan tüylerin bi kasmı hala duruyor dökülmüyor da özellıkle kollarımdakıler acaba tüy sarartıcı kullansan zararlı olurmu deneyen varmı ayrıca bebeğimi de emziriyorum sütümden ona geçermi.???? acillllll

Son düzenleme:
ben yıllarıdır vivetin sarartıcısını kullanıyorum ve tavsiye edebilirim hatta Sir Ağda | Ağda | Ağda Makinası | Ağda Bandı | Sir Ağda Makinesi | Avantaj Kozmetik dan alıyorum çünkü marketten aldıklarıma göre fiyatı çok çok daha ucuz üstelik 50tl üzeri ücretsiz kargo var. tüyleri kuvvetlendirdiğine dair iddialar var ama bende bir kalınlaşma olmadı. ayrıca, bant ağdalarınıda deneyebilirsin. Birde tüy çıkışını geciktirici serumları var, o da ağda sonrası kullanımlarda işe yarıyormuş, bir arkadaşım kullanmıştı işe yaradığından bahsetmişti.

Ben sesu kulladim tuylerimde bi artma olmadi sadece eski renginden daha koyu cikti ve etkisi 15 gun civari surdu bi paketi 3 ay boyunca kullandim ama eger tuylerinizin rengi cok koyuysa uzerinde yazan sureden fazla bekletin

Tüy sarartıcı kremin kıl köklerini beslemesi biraz üzerine düşünürseniz saçma zaten arkadaşlar ben anlayamıyorum... Amonyak içerek bir şey deil mi... Amonyaksız boya kullanmıyo muyuz çoğumuz aman saçımız başımız dökülmesin diye vs... Yani saçma bence. Ben de ilk kez kullandım az önce sesununkini kollarıma ve göbeğime çünkü göbeğim normal ağdaya gelmiyor, sir de o bölgemde sivilce yapıyor kızarıklık yapıyor. Mecburen sarartıcıya mahkumum artık yapcak bi şey yok lazere de karşı olduğuma göre :) Bakalım Allah kerim.

Kizlar sally hansen ve vi -ve kullananlara soruyorum kremi surunce ne kadar zaman zaman kaliyo ve ne kadar zamanda etkisini gosteriyo.bugday tenliyim krem kotu gosterir mi kolumu.

Acaba hangi markayi kullandin yuzune?

Su an nasil tuylerin peki.ben simdi bacagimin bi kismina ve gobegime denedim cok guzel gorunuyo.ama beklicem biraz daha.ne zaman cikacak alttakiler ve daha kalin cikiyo mu diye.amacim kollarima denemek ama korkuyorum yine de.tenim bugday tuyerim siyah .kotu gorunuyo o yuzden surmem lazim.insallah guzel olur.doktora sordugun ve burada paylastigin icin de tesekkur ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…