Ty sarartc krem kullanan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bıcırık_06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizlere birşey danışmak istiyorum. 15 yaşındayım ve bacaklarımın dizlerden aşağı olan kısımlarında ince tüyler var ama renkleri siyah değil kumral. Ben onlardan çok rahatsız oluyordum epilasyon aletiyle veya jiletle almak istedim annem izin vermedi çünkü bunlarla bacakları aldığın zaman tüylerin sert ve siyah çıkıyormuş sonra da o tüyleri almak için çok uğraşıyormuşsun alttan siyah siyah geliyorlarmış. ve annem benim bacaklarımı sesu tüy sarartıcı kremle sararttı şimdi tüylerim altın sarısı ama yine de gözüküyorlar gerçi altın sarısı renkleri ama yine de tüylü duruyorum artık tüylü sıçan gibi görünmekten bıktım millete bakıyorum bacakları pürüssüz ama anneme bunu anlatamıyorum yok onlarınkisi siyah ve sert çıktığı için onlar tüylerini almışlar yok benimkiler ayva tüyüymüş ve sarılarmış. diyorum ki bari tüy dökücü krem kullanayım ona da izin yok onu kullandığım zaman da tüylerim siyah çıkarmış ama ben şimdi çok rahatsızım bacaklarımdaki sarı tüylerle. sizce ne yapmalıyım annem doğru mu söylüyor sizce ben pek ona inanmadım da.

Son düzenleme:
tuyu besledıgını sanmıorum ama cılde zarar verıyor bence ben tavsıye etmıorum

canım bence al bacaklarını annene söylemeden kuaföre git kendin aldır direk annen yaşın küçük olduğu için ağda yapmanı istemiyodur ama eninden sonunda yapcan o tüyler sertleşip kararcak yani arkadaşların alıyollardır cillop gibi geziyolardır hem fazla deişme olmaz tüylerinde merak etme

ben de kullanıyorum 3-4 yıldır mecburen..sir le alınca sivilce doldu yüzüm..lazer de çözüm değil miş zaten.. iğneli yi düşünüyorum ama ona da korkuyorum iyi bir yer olması lazım... yani sarartıcı ben im kurtarıcım 4 yıldır..benim tüylerimi uzatıp kalınlaştırmadı..zaten sarartıcının etkisi geçiyor eski tüyler çıkıyor ortaya bence..yani ben sürmek zorundayım....

ama en son sürdüğümde acelem vardı sabah..salak gibi yüzümü yıkamadan kullandım hızlıca heralde iyi karıştırmadım..yüzüm kızardı 5 tane benek oluştu yüzümde..allah tan geçtiler... o yüzden araştırdım şu sally hansen in yüz için varmış sarartıcısı..ona bakıcam...

niye öyle benekler oluştu anlamadım ama nasıl korktum ya... aceleyle ölçüsünü mü iiyi ayarlayamadım bilmiyorum ki..ya da onu iyi karıştırmak lazım heralde, tam karıştırın hızlıca bekletmeden sürün...yıllardır kullandım hiçbirsey olmadı...ama son defa aceleyele iyi karıştırmadım ondan alerji yaptı sanırım tabi benim tahminim bu.. belki de artık yüzüm alerji yapıyordur..umarım öyle değildir çünkü sarartıcıya mecburum bana çok iyi geliyor...zararının olmadığını bilsem 2 haftada bir kullanırım hemen...ama 1 ayda kullanıyorum ben..

ben sesu da kullandım vivet te en son ki saten di... ama sonra kutularını okudum yüz de kullanmayınız diyor...yıllardır araştırmadan kullandım keşke su sally hansen i alsaydım..şimdi alıp denicem..biraz pahalıymış ama iyi diyorlar daha uzun sürede sarı kalıyormuş bi de cilde uyumlu oluyormuş renk...yüz ve vücut için ayrı üretmiş...benim hiç haberim yoktu ya o üründen...salak gibi gidip yüz için kullanılmaz yazıyormuş kullandım yıllarca...en son benekler oluştu araştırdım..değiştirmem lazım korkuyorum çünkü

su sally hansen yüz sarartıcısını kullanan var mı..biraz pahalıymış ama iyiyse önemli değil bence...

arkadaşlar ben estetisyenim tüy sarartıcı kremler kıl köklerini besliyor kullanmayın

Ben de viveti kullandım biraz önce aslında açtı rengini ama aralarda hala biraz daha koyu olanlar var onları tam açmamış öyle çok iyi diyemeyecem. Daha önce başka bir tane kullanmıştım o çok iyiydi ama adınu bir türlü hatırlayamıyorum. Bu kremi kullanınca tüpte artanı atıyor musunuz? yoksa başka bir kullanım için saklıyor musunuz? hava aldıktan sonra durması sorun yaratır mı bi de ölçeğini nasıl ayarlıyorsunuz ben kafama göre yaptım o yüzden mi çok iyi olmadı acaba.

ben vivet kullanıyorum keşke şu tüyler olmasaydı da hiç bulaşmasaydım artma var evet ama krem mi sebep bilemiyorum bir de onun bir süresi var tekrar rengine dönüyor işte o zaman bana sanki olduğundan da koyulaşmış gibi geliyor.

tüy sarartıcı asla kullanmayın tüyleri uzatıyor nekadar kutusunda tüyleri beslemez yazsa bile

kesinlikle kullanmayın birçok kişi biliyorum tüy sarartıcı krem kullanan ve sonrasının hüsran olduğunu.Tüy sarartıcı sonrasında tüyler sararıyor mu evet sararıyor vaadettiği gibi ürünün ama,sonrasında 2 ay gibi kısa bir süre geçince kıl kökleri simsiyah çıkıyor ve tüyleriniz röfle yapmış gibi oluyor ve uzamayan tüyler uzamaya başlıyor,sonrasında ağda ile yada başka bir çözüme başvuruluyor.çok rahatsız etmiyor ise kullanmayın.Yada bilen bir estetisyene başvurun..

Lise yıllarında bir kere kullanmıştım tüy sarartıcı ama birdaha asla kullanmayı düşünmüyorum. Sarartmada sorun yok tam istediğim gibi olmuştu ama daha sonra tüyler çoğaldı ve daha siyah oldu Ben kullanmanızı tavsiye etmem ama yeni ürünleri denemedim bu söylediğim yaklaşık 14 sene önceydi.

su sally hansen yüz sarartıcısını kullanan var mı..biraz pahalıymış ama iyiyse önemli değil bence...

canım ben kullanıyorum. çok memnunum 50 liraya aldım biraz pahalı ama gerçekten işe yarıyor. esmer bi tene sahibim ve sally hansen diğerleri gibi sapsarı yapmıyo kıl rengini açıyo çok doğal duruyorç tavsiye edebilirim

Soru No: 1094879 adaa85 Kadın - İstanbul
Deri ve Zührevi Hastalıklar / EpilasyonMerhaba hocam yüzümdeki çok ince fakat siyah tüyler var bıyık bçlgem için iğneli epilasyona gidiyorum yüz için gitmek istemediğim artı ağdayaptırmak istemediğimden tüy sarartıcı ile sarartmak istiyorum sakıncası var mı zararlımı kanser riski var mı tüyleri uzatır mı kalınlaştırır mı şimdiden çok teşekkür ederim. Kolay gelsin
27/02/2013

Prof. Dr.Nuran ATMANOGLU Deri ve Zührevi Hastalıklar / EpilasyonSayın ilgili, Erkek mi ,kadın mı olduğunuzu yazmamışsınız. Tüy sarartıcı ürünlerin genelde sakıncası yoktur. Sadece ender olarak alerji yapabilirler. Bunu da daha önceden kolunuzda test edebilirsiniz. Asla kanser yapmazlar.Tüyleri uzatmak veya kalınlaştırmak gibi, bir etkileri yoktur.Sağlıklar. Prof. Dr.Nuran Atmanoğlu ( Cildiye Müt.)
28/02/2013

Son düzenleme:
burada tüy sarartıcıları kötüleyen herkes doğru söylemiyor bence, bir çoğunun da lazer epilasyon ya da güzellik salonları ile alakası olan kişiler olduğunu düşünüyorum. tamam herkes memnun olmayabilir, ya da bunlar çok ahım şahım ürünler olmayabilir ama kullanıp da memnun olanlar da mutlaka çokça vardır, kimseye övme hakkı tanımayan, kim iyi birşey söylese hemen itiraz eden kişiler var. kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değilsiniz.. buranın çok okunan ve talep gören bir site olduğunu bildiğiniz için insanların ekonomik ve kolay çözüm yöntemlerini öğrenip kullanmaları işinize gelmiyor..

ben birkaç kere kullandım.kullandıktan sonra tüyler cilt rengine dönüyor ve 1 ay kadar sarımsı bi tonda kalıyor.sonra geri kararıyor:) o yüzden ağdaya başlamıştım:)

ya bende sesu aldım ama nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…