- Konu Sahibi bıcırık_06
-
sizlere birşey danışmak istiyorum. 15 yaşındayım ve bacaklarımın dizlerden aşağı olan kısımlarında ince tüyler var ama renkleri siyah değil kumral. Ben onlardan çok rahatsız oluyordum epilasyon aletiyle veya jiletle almak istedim annem izin vermedi çünkü bunlarla bacakları aldığın zaman tüylerin sert ve siyah çıkıyormuş sonra da o tüyleri almak için çok uğraşıyormuşsun alttan siyah siyah geliyorlarmış. ve annem benim bacaklarımı sesu tüy sarartıcı kremle sararttı şimdi tüylerim altın sarısı ama yine de gözüküyorlar gerçi altın sarısı renkleri ama yine de tüylü duruyorum artık tüylü sıçan gibi görünmekten bıktım millete bakıyorum bacakları pürüssüz ama anneme bunu anlatamıyorum yok onlarınkisi siyah ve sert çıktığı için onlar tüylerini almışlar yok benimkiler ayva tüyüymüş ve sarılarmış. diyorum ki bari tüy dökücü krem kullanayım ona da izin yok onu kullandığım zaman da tüylerim siyah çıkarmış ama ben şimdi çok rahatsızım bacaklarımdaki sarı tüylerle.sizce ne yapmalıyım annem doğru mu söylüyor sizce ben pek ona inanmadım da.
su sally hansen yüz sarartıcısını kullanan var mı..biraz pahalıymış ama iyiyse önemli değil bence...
sizin merkeze lazere mi gelelim?arkadaşlar ben estetisyenim tüy sarartıcı kremler kıl köklerini besliyor kullanmayın
ben de sesunun kini kullanıyorum yazın. kılköklerini beslediğini bende duymuştum.ama benim kıllar aynı. yani beslemedi. üzerinedede yazıyor zaten kıl köklerini beslemez diye. hamilelikte kulllanılıp kullanılmadığını bilmiyorum. saarartıcının üzerinde yazar bi bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?