- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi _AgLaTaN KaFe_
-
ben facebook tan takip ediyordum eren bebeği çokta üzülüyorum
ama benim twiter yok bceremiyorumda arada eşimin var ondan giriyorum ama dediğim gibi neye baktığımı bile bilmiyorum yine onun adresten girerim ama yapabilir miyim bilmiyorum :44::44:
ALLAH cc yar ve yardımcıları olsun inşALLAH
ŞİMDİ BEN NEREYE YAZCM açıldı bebeğin resmide görünüyor herkesde yazmış ama nereye yazacam öyle bir yer bulamadım:26:
bi bayan var yanıtla yazıyor oraya yazdım sonra sildim:26:
çünkü eşimin adıyla bide başıma iş almayım çünkü:26:
bide konu taşınmış inşALLAH görürler
kimse yok mu twiterı olan.....
70 kişi görüntülemiş yapmışlardır zannımca
ama ben yapamadım galibao sayfaya gelince twet at vardı yazdım twetle dedim olmuştur herhalde:26:
ayyy canım ya mesajını yeni gördüm üzüldüm...rabbim o bebişinin ömrünü diğerlerine versin...allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor benim kızımda büyük bi ameliyat geçirdi çocukların acı çekmesine dayanamıyorum.....tıkladım face sayfası çıktı umarım Muhammed Eren bebek Allahın izniyle iyileşir 7 yıl önce benim kızım içinde almanya denmişti ama sonra niyeyse? vazgeçip 6 ay sonrasına kontrol diyerek eve gönderdiler oysa ameliyatta hiçbirşey yapılamamış tek çarenin kalp nakli olduğu söylenmişti imkanlarımız sınırlı elimizin altında şimdiki gibi nette yok bir bildikleri var deyip eve geldik kızım kontrole gidemedi çünkü kalbi 6 ay dayanamadı umarım bu bebek kurtulur Allah anne babasına bağışlasın acısını yaşatmasın inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?