• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter'ı olan arkadaşlar bi bakın lütfen...

_AgLaTaN KaFe_

ONLAR İÇİN ALLAHTAN SADECE SAĞLIK İSTİYORUM
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
5.237
3.955
168
Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bi bebekten muhammet eren.....hikayesi kısaca şöyle:
eren bebek 22 aylık kalp kası bozukluğu var türkiyede nakil olma olasılıgı az olduğundan almanyaya gidecekti gülben ergenin programında para toplandı gideceği gün beyin kanaması geçirdi....almanyada 15 gün sonra uyandığında beyninde hasar olduğu söylendi yapay kalbe bağlandı...ve şimdi dr lar kalp nakli listesine almıyorlar ereni...gerekçeleri engelli kalabilirmiş..aileye fişini çekmeyi bile leklif etmişler...erene nakil yapılması lazım acil yoksa yapay kalp le yaşama süresi belli..... erene drlar nefes alamaz cihaz olmadan dediler nefes aldı kollarını ve bir bacağını oynatıyorr en önemlisi gülüyor.anne babasına birçok kişi gerek twiter gerek facebooktan destek oldu erene hala da oluyorlar dr ı kalp nakline ikna etmek için tweterdan kampanya başlattılar şuan gündemin 6. sırasına gelmişler benimde aklıma burası sizler geldiniz bi tweette siz atın nasıl oluyor bilmiyorum benim yok sizden ricam verdiğim linklere bi göz atın....bu kadar emek boşa gitmesin gülen bir beebek avrupanın orta yerinde ölüme terk edilmesin......şimdiden tüm yardımcı olan arkadaşlarıma tsk ederim
https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0CCoQFjAF&url=https://tr-tr.facebook.com/muhammeterenicinelele&ei=KajjU53IC_OI7Abb0IGgDA&usg=AFQjCNFc0Jc2c8-1ey6wXQfLtBG4cjHnyQ&bvm=bv.72676100,d.ZGU
https://www.facebook.com/hashtag/benmuhammeteren
http://www.change.org/de/Petitionen...utm_medium=facebook&utm_source=share_petition
umarım yükleyebilmişimdir...........

Son düzenleme:
ben facebook tan takip ediyordum eren bebeği çokta üzülüyorum

:( ama benim twiter yok bceremiyorumda arada eşimin var ondan giriyorum ama dediğim gibi neye baktığımı bile bilmiyorum yine onun adresten girerim ama yapabilir miyim bilmiyorum :44::44:

ALLAH cc yar ve yardımcıları olsun inşALLAH

ben facebook tan takip ediyordum eren bebeği çokta üzülüyorum

:( ama benim twiter yok bceremiyorumda arada eşimin var ondan giriyorum ama dediğim gibi neye baktığımı bile bilmiyorum yine onun adresten girerim ama yapabilir miyim bilmiyorum :44::44:

ALLAH cc yar ve yardımcıları olsun inşALLAH

canım bu onunla ilgili 2. konum çok üzülüyorum...allah anasına babasına sabır versin çok zor ...umarım buradan 1 kişi bile olsa destek olur...canım bende bilmiyorum bilenler vardır mutlaka umarım yardımcı olurlar

ŞİMDİ BEN NEREYE YAZCM açıldı bebeğin resmide görünüyor herkesde yazmış ama nereye yazacam öyle bir yer bulamadım:26:

bi bayan var yanıtla yazıyor oraya yazdım sonra sildim:26:

çünkü eşimin adıyla bide başıma iş almayım çünkü:26:

bide konu taşınmış inşALLAH görürler

Son düzenleme:
ŞİMDİ BEN NEREYE YAZCM açıldı bebeğin resmide görünüyor herkesde yazmış ama nereye yazacam öyle bir yer bulamadım:26:

bi bayan var yanıtla yazıyor oraya yazdım sonra sildim:26:

çünkü eşimin adıyla bide başıma iş almayım çünkü:26:

bide konu taşınmış inşALLAH görürler

canım sağolasın ama inan bende bilmiyorum ilgilenen olursa onlar bilirler sanırım ama kimse yok:19:

70 kişi görüntülemiş yapmışlardır zannımca

ama ben yapamadım galiba :( o sayfaya gelince twet at vardı yazdım twetle dedim olmuştur herhalde:26:

ayyy inşallah çok istiyorum katkım olsun.....sana da çok tsk ederim ilgilendin ...umarım gitmiştir twettin

tıkladım face sayfası çıktı umarım Muhammed Eren bebek Allahın izniyle iyileşir 7 yıl önce benim kızım içinde almanya denmişti ama sonra niyeyse? vazgeçip 6 ay sonrasına kontrol diyerek eve gönderdiler oysa ameliyatta hiçbirşey yapılamamış tek çarenin kalp nakli olduğu söylenmişti imkanlarımız sınırlı elimizin altında şimdiki gibi nette yok bir bildikleri var deyip eve geldik kızım kontrole gidemedi çünkü kalbi 6 ay dayanamadı umarım bu bebek kurtulur Allah anne babasına bağışlasın acısını yaşatmasın inşallahh :(

tıkladım face sayfası çıktı umarım Muhammed Eren bebek Allahın izniyle iyileşir 7 yıl önce benim kızım içinde almanya denmişti ama sonra niyeyse? vazgeçip 6 ay sonrasına kontrol diyerek eve gönderdiler oysa ameliyatta hiçbirşey yapılamamış tek çarenin kalp nakli olduğu söylenmişti imkanlarımız sınırlı elimizin altında şimdiki gibi nette yok bir bildikleri var deyip eve geldik kızım kontrole gidemedi çünkü kalbi 6 ay dayanamadı umarım bu bebek kurtulur Allah anne babasına bağışlasın acısını yaşatmasın inşallahh :KK43:
ayyy canım ya mesajını yeni gördüm üzüldüm...rabbim o bebişinin ömrünü diğerlerine versin...allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor benim kızımda büyük bi ameliyat geçirdi çocukların acı çekmesine dayanamıyorum.....
umarım muhammet eren kurtulur pc yi her açtığımda bakıyorum gelişme varmı diye...allah annesine babasına sabır versin....

Back