Twitter'da Leman Sam, Esra Elönü kavgası

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Twitter'da Leman Sam, Esra Elönü kavgası
Twitter'da sanatçı Leman Sam ile Esra Elönü arasında kavga çıktı.

cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 08 Ağustos 2014 Cuma

Gazeteci Hüsnü Mahalli'nin tweetine Leman Sam'ın yazdığı yorumun ardından Twitter'da tartışma çıktı. Adının kullanılmasına tepki gösteren Esra Elönü, "mahalle şantörü"benzetmesi yaptığı Leman Sam'a "İlla İlla diye şarkı söyleyene kadar illa edep illa edep bence!!" diye seslendi.

Hüsnü Mahalli, Twitter hesabından IŞİD örgütünün esir aldığı kadınları köle pazarlarında sattığına ilişkin bir haber paylaştı. Leman Sam ise Hüsnü Mahalli'nin bu tweetinin altına "Esra Elönü adlı kadını götürün oraya" yorumunu paylaştı.
İşte sonrasında yaşananlar

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/103153/Twitter_da_Leman_Sam__Esra_Elonu_kavgasi.html

canım paylaştığın haberlerin resimleri çıkmıyor bugun,

ha şimdi çıkmış:KK1:

Son düzenleme:
sade siyasiler degil unlulerde kafayi cozutmaya basladilar...su secim bitsede herkeste rahat etse... :KK1::KK1:

twitter cikti mertlik bozuldu... :KK31:

asura törenlerinden alınan bir görüntü eşittir islam düşmanlığı

ne yapacağınızı şaşırdınız

sonum yokluksa bu varlık niye

hiç bi düşünmezsin hiçmi idrak etmezsin!

nerden geldim nereye gidiyorum diye!

acaba bu kadar kul hakkı boynuma yük olur mu diye

bu konu için değil

herşey için yaptıkların için söylediklerin için kul hakkım haramm olsun sana!!!!

işide gelince kahrolur inşALLAH islamı kullanıp insanlara zulmeden herkes gibi!!

bir gün esra elönü ile bir yerde karşılaştık.o zaman kim olduğunu bilmiyorum ama göz aşınalığım olmuş ki sima tanıdık geldi.karşılıklı yürüyoruz o benden tarafa,ben ondan tarafa yürüyorum.bir an göz göze geldik,anında geri döndü ve gitti.yanında bir erkek vardı,o anda tip tanıdık gelince her halde bir yerden tanıdık da beni görünce kaçtı diye aklıma geldi açıkçası.günler sonra televizyonda görünce kendi kendime güldüm.:KK1:ama halen neden bana bakınca geri gittiğini anlamam:26:

Kapat
Buf5KmdCcAAaLJV.jpg:large

Şu Esra Elönüyü günahım kadar sevmiyorum o kadar itici bir kadın ki...
Leman Samı çok severdim. Son zamanlarda o da itici hareketler de bulunuyor artık onu da sevmiyorum.
İnsanlar ne yapacağını şaşırmış vaziyette. :KK53:

ikiside bana itici geliyor sevmiyorum.alakasız ama; yeri gelmişken lemanın kızınıda sevmezdim:KK53:

ikiside bana itici geliyor sevmiyorum.alakasız ama; yeri gelmişken lemanın kızınıda sevmezdim:KK53:

dimi ya kızının bi iticilği var aynen süper baba zamanından beri sevmem bende

esrayı kim niye sevsin zaten

Son düzenleme:
ya bu kadının ağzının ayarı yok. leman sam ın yani.
insan bir düiünür lafın nereye gideceğini.
her olayı böyle.

ya bu kadının ağzının ayarı yok. leman sam ın yani.
insan bir düşiünür lafın nereye gideceğini.
her olayı böyle.

Son düzenleme:
X