• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter'da Ekmeleddin İhsanoğlu kavgası

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.186
823
Habertürk gazetesi yazarı Nihal Bengisu Karaca ile ressam Karolin Fişekçi, muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, CNN Türk ekranlarındayken Twitter'da tartıştılar.

CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun CNN türk'te Taha Akyol'a konuk olduğu program sosyal medyada ilginç polemiklere sahne oldu. Hükümete yakınlığı ile bilinen Habertürk gazetesi yazarı Nihal Bengisu Karaca ile ressam Karolin Fişekçi İhsanoğlu ekrandayken Twitter'da tartıştı.

Karolin Fişekçi'nin İhsanoğlu'nu destekleyen yorumlarına gönderme yapan Bengisu, "Gecelikle topun tüfeğin üstüne tüneyip fotoğraflatarak sanatçı olan hanım, çatı adayı savunuyor. Çok düzeyli" deyince Karolin Fişekçi'den yanıt gecikmedi.

İşte Twitter'da yaşanan polemik

$18.jpg
$19.jpg
 
Ne kadar seviyesiz bir üslubu var Bengisu hanımın.

Dalga geçiş tarzı bile çirkin.

Yalakalık yapıcam,birilerine yaranıcam diye insan kendini bu kadar küçültmez.
 
en son bir programda gördüm, işid meselesi konuşuluyordu. karşı tarafın konuşmalarıyla suratını yamultup durdu.. yukarı bakmalar, kafasını çevirmeler tam bir komplex :51:
 
Tarz aynı, liderleri gibi...


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Konuşma tarzına bakar mısınız seviyesizliğin dibine gelinen nokta cevap vermek bile yersiz böyle birine. Hele bu ülkenin Cumhurbaşkanı adayı olan birinin adıyla dalga geçmek. Gerçekten akıl tutulması başka ne denebilir ki. Bir Eklemeleddin İhsanoğlunun sakin nazk kendinden emin konuşmasına bakın bir de bu insanların saldırmalarına.
 
Ya ben bu kadından tiksiniyorum. Böyle çirkinleşmek zorunda değilsin.
 
Back