- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Baya zaman oldu çıkalı. Ama linkedin iş bağlantısı kurmak için portföy gibi bi yer. Ordan msjlaşma olduğunu bende yeni öğrendimnaptınız barıştınız mı?
linkedin ne yahu? habire yeni birşeyler çıkıyor yetişemiyom gayri ben:)
Yok barışmadıknaptınız barıştınız mı?
linkedin ne yahu? habire yeni birşeyler çıkıyor yetişemiyom gayri ben:)
Yok ya. Linkedin de asılma çok oluyor. Mevkiileriyle yürüyorlar buradan da.Silinmişse tekrar ulaşamazsın. Twitterı bilemem ama linked in konusunda için rahat olsun orası profesyonel bir platform. Yani ben öyle asılmalara falan rastlamadım binde bir de olsa yapan vardır belki ama daha çok meslektaşlarını takip etme iş gelişmelerine bakma yada işe alımlarda araştırma amaçlı kullanılıyor.
Ne olmuş ki?Seni aldattığını ispatlayıp boşanmaya çalışıyorsan, uğraşma. Çocuk da yok, çalışıyorsun, nafaka filan koparamazsın adamdan. Boşan kurtul, sen de o da...
Batum'da otel ayarlayıp gidecekken yakalanmıştı en son kocası...Sanırım eliff de kocayı sıkı takibe aldı....Ne olmuş ki?
Şaşırmadım aslında sanal oyunlardan bile iş çıktığını yine bu siteden öğrendim. İnsan her yerde insan...Yok ya. Linkedin de asılma çok oluyor. Mevkiileriyle yürüyorlar buradan da.
Ne nafakası daha nelerSeni aldattığını ispatlayıp boşanmaya çalışıyorsan, uğraşma. Çocuk da yok, çalışıyorsun, nafaka filan koparamazsın adamdan. Boşan kurtul, sen de o da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?