• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter

ilknur22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
7
14
3
34
Twitter hesabıma giriş yapamıyorum,eski numaram kayıtlı ve eski numarama erişimim yok şifre yenileme kodu gelmiyor bu yüzden mail falanda yolladım ama yapamadım bitürlü.nasıl kurtarabilirim?yardımcı olursanız sevinirim...😑

Twitter hesabıma giriş yapamıyorum,eski numaram kayıtlı ve eski numarama erişimim yok şifre yenileme kodu gelmiyor bu yüzden mail falanda yolladım ama yapamadım bitürlü.nasıl kurtarabilirim?yardımcı olursanız sevinirim...😑
Facebook Ta kimlik resmini istedi attim. Açtılar. Tamamen silmiş olduğum ve şifresini bilmediğim adresimi. Twitter hiç bilmiyorum

Destek bölümünden mail atın. Bilgilerinizi verin. Onlar 3-5 günden 3-5 aya kadar dönüş yapıyor.

Şifremi unuttum diyin,
Size email, numara, kullanıcı adı soruyor, bu bilgiye erişimim yok diyin. Yardım merkezine yönlendiriyor. Sonrasında yönlendirmeleri uygulayın.

Şifremi unuttum diyin,
Size email, numara, kullanıcı adı soruyor, bu bilgiye erişimim yok diyin. Yardım merkezine yönlendiriyor. Sonrasında yönlendirmeleri uygulayın.
Yönlendirme yolluyorlar yapıyorum ama olmuyo mail kabul etmiyor.bn sadece telefon numarasıyla kayıt olmuştum.napıcam bilmiyorum

Back
X