- 8 Haziran 2012
- 5.278
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
bugün bile açılabilirmişaçılsın artık ya sürekli dns ayarlarını değiştirmekten bi hal oldum
Google Chrome kullansana ? Zenmate indir . Öyle çok kolay fakat, diğer internet sitelerini yavaşlatıyor. Yani tek twitter ı açacağın zaman açarsın onu da ? :26:
yok öyle program falan kullanmak istemiyorum.o programlar yüklüyken herhangi bi şifre fln girdiğinde tehlikeli olabiliyormuş.onu göze alamam
Huuummmm .... Bilmiyordum onu
Sileyim hemen bari .
evet canım özellikle internet bankacılığı fln şeylerde çok tehlikeliymiş.yani şifreni ele geçirirlerse yandınki bu tarz uygulamalar ülkeyi bile bu konuda tehtit ediyo resmen kendimizi açığa çıkarıyoruz korunma savunmasını etkisiz hale getiriryoruz yani.
Korktum şuanda, kaldırsam bilgisayardan işe yarar mı acaba ?
ayar tabi ki.sonuçta programı kaldırıyon pcden.dns den gir sadece.ayrıca dns ayarlarını değiştirdiğin zamanda sakın e bankacılık olayına fln giriş yapma.ne zaman twittera gireceksen o zaman ayarları değiştir.
Tamam canım sağolasın, teşekkür ederim
rica ederim canım
ya bugün müydü dünmüydü hatırlamıyorum bişi okudum.başbakan demiş ki bu twitterın asıl kapanma nedeni youtube diye.acaba onla ilgilibişi okudun mu
hiç.
Bu yasakların hepsi dış basını daha da körükledi ve şüphe çekti anlaşılan
aynen öyle oldu şu an tüm dünyanın gözü bizim üstümüzde ve seçimlerde.hele seçim günü ve sonrası öyle haber yapacaklar ki sen o zaman gör dış basının curcunasını.
Bu böyle genel seçime kadar devam edecek bence
ben de ondan korkuyorumbu kadar olaya bi sene daha dayanabilir mi bu ülke onu bilmiyorum
aynen öyle oldu şu an tüm dünyanın gözü bizim üstümüzde ve seçimlerde.hele seçim günü ve sonrası öyle haber yapacaklar ki sen o zaman gör dış basının curcunasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?