Twist shape hakkında bilgisi olanlar!

Ü

üvercinka1981

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi üvercinka1981
hihoyyytArkadaslar ben koşu bandı aldım her gün yürüyorum yanında hediye edilen twist shape nasıl bir şey sizce?aranızda kullanan var mı bacak mı inceltir ne işe yarar?yaza düğünüm var ve şekillenmek istiyorum ..twist shape i de kullansam mı ?kaydirigubbakcemile2

canım ben bu soruyu zayıflama desteği ürünler kısmında sodum 3. sayfasında. pek bildisi olan yok. yan yağlar bel incel,yormuş göbek sıkılaşıyormuş. yani kullanıpta faydasını yazan olmamaış. bende meak ediyorum alsam mı ne işe yarar diye. üzeirne çıkıp sağ sol dönüyorsun bence göbeğe ve yan yağlara etkilidir diye düşünüyorum. henüz almadım ama

Bende var canım..1 haftadır düzenli kullanmaya başladım ve devam edicem..Ama düzenli kullanımda gerçekten işe yaradığını biliyorum..

Ben koşu bandı da kullanmış birisi olarak, zaman olarak dikkate alırsak, örneğin 30 dk. da. koşu bandında harcadığın kalorinin , daha fazlasını yakıyorsun twist shapede..

Bence ikisini de düzenli olarak kullan mutlaka işe yarar.

ben de almıştım 3 yıl önce
nefes nefese bırakan bi alet azami 10 dk yapabiliyordum
tek başına pek işe yarayacağını düşünmüyorum
belki koşu bandından sonra ek olarak kullanılabilir
bacak kasları için tasarlanmış.göbeğe direkt etkisi yok

arkadaşlar göbek ve yan yağlar için twist var çok ucuz minik bişey ben videosunu bulamadım bulabilen yardımcı olabilir mi acaba?

arkadaşlar benide aranuza kabul edin twist shape ile bayağı bir kilo verdim. 87 kiloydum 64 e düştüm felç geçirdim ameliyet sonrası

arkadaşlar benide aranuza kabul edin twist shape ile bayağı bir kilo verdim. 87 kiloydum 64 e düştüm felç geçirdim ameliyet sonrası

anlayamadım,yani twist aleti yüzünden mi felç geçirdiniz.
geçmiş olsun.

hayır beyin ameliyatı sonrası felç geçirdim 87 kğ dım twist shape yardımıyla 64 kg yum şimdi

teşekkür ederim sağolun kısmi felçliyim ama bu demek değilki hayata küsüm şimdi bir hedefim var 55 kg olabilmek

ark acemiyim ama köyü içerik diyorlar bu nedir

Bende var canım..1 haftadır düzenli kullanmaya başladım ve devam edicem..Ama düzenli kullanımda gerçekten işe yaradığını biliyorum..

Ben koşu bandı da kullanmış birisi olarak, zaman olarak dikkate alırsak, örneğin 30 dk. da. koşu bandında harcadığın kalorinin , daha fazlasını yakıyorsun twist shapede..

Bence ikisini de düzenli olarak kullan mutlaka işe yarar

ben yeniyim burada bana yardım edermisiniz 50 tane msj olmadan size yazamıyorum

bende 10 hafta önce başladım twist shape kullanmaya fakat hergün düzenli olarak 1 buçuk saat yürüyüş yapıyorum ardından en az 30 dakıka twist.. 10 günde 3 kilo verdim (hepsi yağ olmak üzere).. herkese tavsiye ederim özellikle de kalça ve bacaklarından şikayetçi olan arkadaşlara.. herkese kolay gelsin.

Arkadaşlar kullanıp memnun kalanların yorumlarını bekliyorum benim de her yönden özellikle göbek yağlarımdan sorunum var ama mekik çekemiyorum boynumda ve omurgamda belimde sorun var fizik gördüm daha önce...
Alacağım ama kararsızım yardım acilllllll bekliyorum

Merhaba bende bu ürünü yeni aldım, komşum bununla bayağı bi zayıflamıştı bi ara ama bende ondan özendim bugün aldım. Benimde sorunum basen ve bel bölgesi kesin gidermi acaba ordaki yağları eritir mi siz onu nasıl kullandınız akşamları mı benim ancak akşamları fırsatım olucak işten sonrada sizin nasıl kullandığınızı merak ettim??

merhaba arkadaşlar bende bugün sipariş verdim 68 kilo oldum inşallah onunla inceleceğim kullananlar ne kadar süre çalışıyorlar bel göbek ve kalça gitti mi yemeye dikkat ettiniz mi beni aydınlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…