Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Nihayet gelebildim kızlar.

Vay be 28'inden beri kimse bişey yazmamış:çok üzgünüm:
Benimde suçum var elbet bunda bende gelemiyorum.

13 Şubat'ta sözüm var inşallah. Kıyafet prova, yüzük hazırlık derken çok fazla fırsatım olmadı girmeye.
Dahada 13 gün var asıl koşturmaca şimdi başlayacak galiba.

Hepinizi çoook özledim canlarım canım arkadaşlarım..

Baileysim olmasaydı açmasaydı bu topiği bende bu filmi izlemezdim herhalde.
Geçen sene her aradan bu topik çıkıyordu karşıma, dedim nedir bu yaa bi bakayım..
Bakış o bakış zaten önce gizliden takip sonra film ve kitaplar..

Aslına bakarsanız Tutulma'ya bile çok az kaldı.
Yeni Ay'ı çook daha uzun süreler saymıştık :)

slmm kızlarrrr nabersiznizz..baileys aşkı memnu yok sende topiğemi geldinn :))

kız yeni görüyorum evet aşkı memnu yoktu o gün bir bakıp çıktım aklinialirimsmile

Nihayet gelebildim kızlar.

Vay be 28'inden beri kimse bişey yazmamış:çok üzgünüm:
Benimde suçum var elbet bunda bende gelemiyorum.

13 Şubat'ta sözüm var inşallah. Kıyafet prova, yüzük hazırlık derken çok fazla fırsatım olmadı girmeye.
Dahada 13 gün var asıl koşturmaca şimdi başlayacak galiba.

Hepinizi çoook özledim canlarım canım arkadaşlarım..

Baileysim olmasaydı açmasaydı bu topiği bende bu filmi izlemezdim herhalde.
Geçen sene her aradan bu topik çıkıyordu karşıma, dedim nedir bu yaa bi bakayım..
Bakış o bakış zaten önce gizliden takip sonra film ve kitaplar..

Aslına bakarsanız Tutulma'ya bile çok az kaldı.
Yeni Ay'ı çook daha uzun süreler saymıştık :)

canım benimmmmm çok özlemişim seni
çok sevindimm çok güzel haberlerle geldin allah tamamına erdirsin inşallahhh opuyorumnanaktan
düğün de bu sene mi düşünüyorsunuz boshayallersmile

gerçekten iyi ki bu topiği açmışım aslında film falan bahane sizinle tanışmış olmak, güzel şeyler paylaşabilmek en güzeliydi
hepinizi çok ama çok seviyorum kızlarrr keşke eskisi gibi toplanabilsek opuyorumnanaktan

kimler geldi kimler geçti bu topikten yaa

burçak09, daliah, tuce,azra-sıla,nehir21, dids,darbanwille,gülçin,cemresu ve daha bir çok güzel arkadaşım iyi ki varsınız yaaaa :asigim::1hug:

Son düzenleme:
kız yeni görüyorum evet aşkı memnu yoktu o gün bir bakıp çıktım aklinialirimsmile

canım benimmmmm çok özlemişim seni
çok sevindimm çok güzel haberlerle geldin allah tamamına erdirsin inşallahhh opuyorumnanaktan
düğün de bu sene mi düşünüyorsunuz boshayallersmile

gerçekten iyi ki bu topiği açmışım aslında film falan bahane sizinle tanışmış olmak, güzel şeyler paylaşabilmek en güzeliydi
hepinizi çok ama çok seviyorum kızlarrr keşke eskisi gibi toplanabilsek opuyorumnanaktan

kimler geldi kimler geçti bu topikten yaa

burçak09, daliah, tuce,azra-sıla,nehir21, dids,darbanwille,gülçin,cemresu ve daha bir çok güzel arkadaşım iyi ki varsınız yaaaa :asigim::1hug:

Bende seni çoook özledimmafoldumben
Sağol canım inşallah..
Bu arada daliah benden önce davrandı oda sözlendi. Hemde Aralık ayında.Okadar mutlu oldumki duyunca.
Bak geçen resmini istemiştim hala göndermedi. Bi daha isteyeyim :)

Bide geçen sordunya Behlülün kısa saçlı halimi uzun saçlı halimi diye hep aklımda girip yazacağım girip yazacağım diyorum kendi kendimesempatiksalakcinni
Tabiki kısa saçlı Behlülü tek geçerimzemuszemus
Birde kısa saçlıyken sakallarınıda uzatıyorya ohhhzemuszemus

Bu topiğe geldiğimden beri o kadar güzel vakit geçirdim, öyle güzel şeyler paylaştıkki.
Yani tüm bunları filmin ve kitapların dışında söylüyorum.
Çok güzel dostluklarımız oldu, sohbetlerimiz gülmekten karnımıza ağrılar giren zamanlar.
Yan yana değildik ama öyleymiş gibi hissettim hep..
İyiki varsınız hepinizolumunekankayizsmile

Hayırsız olmak=Unutulmakmış meğer :çok üzgünüm: İzlemedim hala New Moon'u ben, nası geliyim buraya :çok üzgünüm:

Ahh didsim benim unutulur musun hiç.
Ama baileys haklı sadece sen değil bende hayırsız oldum.
İlk önce buraya gelirdim ve hergün mutlaka gelirdim :)
Hemen geçmişi okuyayım diye uçardım arka sayfalara bir kaç saatlik yoklukta bile yığınla sayfa birikirdi okuyacakboshayallersmile
Artık zaten az daha bekle DVD'si çıksın öyle seyret didsim olur mu :) Netten bozuk bozuk seyretme sakın.

Yalnız biraz daha yazarsam küçük emraha bağlayacağım ben:roflol::roflol:
Galiba regl olacağım çok fena duygusallaştım:roflol:

Back